kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 20 Mart 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Erdoğan: Bizi hiçbir şey durduramaz

Yeni Haber
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ''Hizmet yolunda evvel Allah bizi hiçbir şey durduramaz. Ben inanıyorum ki; olgun bir şekilde, anlayışlı bir şekilde demokratik mücadelemizi sürdüreceğiz, hukuk çerçevesinde sürdüreceğiz'' dedi.

Erdoğan, Esenboğa Havalimanı'nda kendisini karşılayan Ankara ilçe belediye başkanları ile partililere hitaben konuştu.Başbakan Erdoğan, kendilerine gösterilen bu yaklaşımdan dolayı teşekkür ederek, ''Beraber yürüdük biz bu yollarda, beraber ıslandık yağan yağmurda, şimdi dinlediğim tüm şarkılarda, bana her şey sizi hatırlatıyor diyorduk ya...'' diye konuştu. Partililere ''Üç kez sabırlı olacağız'' diyen Erdoğan, şunları söyledi:

''Bizler, halkımıza hizmet yolunda herhangi bir duraksama tanımıyoruz. Hizmetlerimize hep beraber devam edeceğiz. El ele, omuz omuza olacağız. Hizmet yolunda evvel Allah bizi hiçbir şey durduramaz. Ben inanıyorum ki; olgun bir şekilde, anlayışlı bir şekilde, demokrasi mücadelemizi sürdüreceğiz, hukuk çerçevesinde sürdüreceğiz. Ve şuna inanıyorum ki; demokrasinin en ileri konuma geldiği Türkiye, ekonomide görüyorsunuz nasıl bir performans ortaya koyduk, daha ileri demokrasi daha ileri ekonomi, biz bunu biliyoruz. Bu yola aynen devam edeceğiz.''Partili gençlerin ''yılma, bu gençlik arkanda'' şeklinde slogan atmaları üzerine Erdoğan, ''Durmak yok, yola devam dedik. Hiçbir yerde gerilime fırsat vermeden sevgi, dayanışma içerisinde genel merkezimizin bu süreci en iyi şekilde yöneteceğine olan inancınızı saklayın ve bu şekilde de bizleri izlemeye devam edin'' karşılığını verdi.Erdoğan'ın havalimanından çıkışı sırasında partililer ''Recep Tayyip Erdoğan'' şeklinde tempo tuttular.Partililerin ''Sayın Başbakanımız sonuna kadar seninleyiz'', ''Durmak yok, yola devam'' şeklinde pankartlar açtıkları görüldü.

AA