kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 20 Mart 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Neler söylediler?

* Vural Gökçaylı (Modacı): Bir hayvanı zevk için öldürmek, yemek, sonra da tüylerini kıyafetine takmak resmen dehşetengiz bir olay! Böyle bir durumu tarif edecek kelime bile bulamıyorum. Eda Hanım hayvanları koruma derneklerine ne cevap verecek? İnşallah konuyla ilgili yorumları genç olduğu için dil sürçmesinden kaynaklanıyordur. Eda Taşpınar Türkiye'de yaşadığının farkında değil sanırım.

* Fatma Balkanlı (Çevre ve Sokak Hayvanları Koruma Derneği Başkanı): "Ben bunları öldürdüm, etini yedik, tüylerini de bu şekilde değerlendirdim" demek; "Mezar taşlarını üzerimde taşıyorum" demekle aynı. Ben bu insanlara daha ne diyeyim ki? Eda Hanım bunu insanlığına nasıl yakıştırıyor? Keşke keten giyseydi de daha güzel bir insan olsaydı.

* Prof. Dr. Arif Verimli (Psikiyatrist): Bu tuhaf ve marjinal bir davranış biçimi. Marjinallik, sıradışılık, popülarite kazanmak için kullanılan en sık davranış biçimidir ama; bu davranışın altında saldırganlık tutumunun yattığını görüyoruz. Kişi bunun bilincinde değil, bilinçsiz bir tavır... Profesyoneller bu davranışı yorumladığı zaman saldırgan bir tavır olarak yorumlar açıkçası.
Haberin fotoğrafları