kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 19 Mart 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
HINCAL ULUÇ
Hıncal'ın Yeri

Gülben'in en özel albümü..

Can Sayın/Pop.
ALBÜMÜN teşekkür bölümünde Gülben Ergen diyor ki : "Bu albüm en özelidir." Sonra ilave ediyor: "Hep böyle derler ama benim gerekçem farklı.."
Onun gerekçesi.. Anne Gülben'in ilk albümü bu..
Bu albüm müzikseverler için de özel olacak. Çünkü on şarkının onu da güzel. Benim favorim Yonca Bahçesi. Enfes bir duygusal şarkı. Gülben'le küçük Deniz Üner düet yapıyor. (Küçük Deniz'i İtalya'da Zecchino D'oro yarışmasında son elli yılın en iyi ikinci şarkısı seçilen ve bir Livaneli bestesi olan Lo Scrivero nel Vento'dan da hatırlıyoruz).Yonca Bahçesi'nin söz ve müziğini yazan Fettah Can'ı özellikle kutluyoruz. (Fettah'a not: Geçen yaz Antalya'da bana kendi albümünü hazırladığını söylemişti, hâlâ bekliyoruz.)
İkinci favorim, dünya listelerine de girmesini bekleyeceğim Masum. Söz, müzik son yılların başarılı pop müzik bestecilerinden Altan Çetin'in. Bu yazın en çok çalınacak, dans pistlerini en ateşleyecek şarkılarından biri ve bir başka "Hit Avrupa" olacak kesin. Tribünlerin de favorisi olabilir.. "Avrupa dikecek bizim gibilerin heykelini" dizeleri önümüzdeki mayıs ayında "Avrupa dikecek Fenerbahçe'nin heykelini" şeklinde söylenebilir!
Söz ve müziği Deniz Seki'nin "Ya ölümsün ya düğün, ya ateşsin ya külüm, ya yüzüm ol ya hüznüm" çok kişiyi derinden etkileyecek duygusal bir beste. Bu şarkıyı konserlerde dinlerken çakmak ve maytapları şimdiden hazırlayın!
Bay Doğru'nun müziği Yunanistan'dan. Sözler Sinan Akçılın. Çok keyifli fıkır fıkır bir Akdeniz şarkısı..
Albümün isim şarkısı, Altan Çetin imzalı Aşk Hiç Bitmez (mi acaba?) ile açılış şarkısı Sürpriz başarılı ritmik şarkılar. 'Aşk Hiç Bitmez' ile latin dansı yapabilirsiniz.
Besteleri Fettah Can'a ait Güçlü Kadın ve Milat ile Pınar Çubukçu'nun Masal'ı da güzel parçalar.
Albümün müzik direktörlüğünü ve aranjörlüğünü Taşkın Sabah yapmış. Bir tebrik de ona.
(Not: Bu arada Doğan Grubu radyolarının Gülben'in şarkılarını beğenmedikleri için çalmadıkları açıklaması ne kadar doğru çok merak ediyorum.)