kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 19 Mart 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
(Soldan sağa) City’s Pazarlama Müdürü Aslı Sibel Cankurt, Genel Müdür Kazım Çizmeci ve CEO Cevdet Aysay basının karşısına birlikte çıktı.

"34 yabancı yatırımcı City's'i gezdi, stratejik ortak alabiliriz"

City's Nişantaşı'ndaki mağazaların iş yapamadığı haberleri üzerine bir basın toplantısı düzenleyen Genel Müdür Çizmeci, 34 kurumun merkezi gezdiğini belirterek "Stratejik bir ortaklık kurabiliriz" dedi..
İLİŞKİLİ HABERLER
"34 yabancı yatırımcı City's'i gezdi, stratejik ortak alabiliriz"
Yaklaşık 60 gün önce açılan City's Nişantaşı'nda dükkânların iş yapmadığı haberi üzerine dün alışveriş merkezinin yönetimi adeta herşey yolunda demek istercesine bir basın toplantısı düzenledi. İki ayda ziyaretçi sayılarının 1 milyon 217 bini aştığını açıkladı. City's Genel Müdürü Kazım Çizmeci, City's Nişantaşı'na gelen müşteri profilini oluşturan ziyaretçilerin diğer alışveriş merkezlerindeki 10 müşteriye bedel alışveriş yaptığını belirtirken, "iki aylık toplam ciroyu" açıklamaya yanaşmadı. İstanbul'a gelen yabancıların City's Nişantaşı'na uğramadan ayrılamayacağı bir nokta olacağını öne süren Çizmeci bugüne kadar 34 yabancı grubun alışveriş merkezini gezdiğini dile getirerek sözlerine şöyle devam etti: "Gelenler arasında Fransız Lafayette ve New York'lu grupların yanı sıra Portekiz, Dubai, Lizbon'da yatırımları olanlar da var. Şu an için doğrusu satışı düşünmüyoruz. Ancak stratejik bir ortaklık neden olmasın"

YERLİLERDEN OLABİLİR!
Israrla alışveriş merkezinde bazı markaların iş yapamamaktan dolayı şikâyetlerinin anımsatılması üzerine Çizmeci, "Bazı yerli şirketler dünya markaları kadar satış yapamamış olabilir" değerlendirmesinde bulundu. Bu arada City's Nişantaşı'nda mart ayı sonunda hizmete girecek olan sinema salonlarında fiyatlar hafta içinde 11.5, hafta sonu da 14 YTL olurken sinema için gelenlere otopark yüzde 50 indirimli olacak. Sinemayı Amerikalı City Life Enterainment Group işletecek.
Haberin fotoğrafları