kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 19 Mart 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Hayatlarında yeni bir sayfa açmak istiyorlar

Geçtiğimiz aylarda Scientology nedeniyle eleştirilere maruz kalan, haklarında yazılan bir kitapla evlilikleri masaya yatırılan Tom Cruise-Katie Holmes çifti, yeni bir başlangıç yapıyor. Beverly Hills'te bir malikane satın alan çift, Suri'ye de bir kardeş istiyor..
Sürekli göz önünde olmalarına rağmen evliliklerini başarıyla sürdüren Katie Holmes ve Tom Cruise, zor günleri geride bırakmışa benziyor. Scientology tarikatına olan bağlılığı nedeniyle geçtiğimiz aylarda eleştiri oklarının hedefi olan ve kendisinden izinsiz yazılan 'Tom Cruise: An Unauthorized Biography' adlı kitapla yerden yere vurulan Cruise, genç eşiyle birlikte yeni bir başlangıç yapmaya hazırlanıyor. Beverly Hills'te 35 milyon dolara 7 yatak odalı, 9 banyolu ve içerisinde sinema salonu bulunan lüks bir malikane alan Cruise, yeni evleri için kesenin ağzını iyice açtı. Ev ararken emlakçılarla bizzat görüşen Katie Holmes ise, "Bütçeniz ne kadar?" sorularına ilginç bir yanıt verdi: "Bütçem yok, ne istersem onu alırım."

Sadece yatakları 50 bin $

Bu yanıt üzerine bölgenin en lüks malikanelerinden birini alan çift, evin dekorasyonu için de 5 milyon dolar ödedi. Evleri için antikacılardan paha biçilemeyen Roma antikaları alan mutlu aşıklar, duvarları da Andy Warhol tablolarıyla süsledi. Evin halılarını İran'dan getirten Katie Holmes, duvar kağıtları için öncelikle saf ipeği tercih etti. Yatak odaları için çok özenen güzel aktris, sadece yatak için 50 bin dolar ödedi.
Haberin fotoğrafları