kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 19 Mart 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Yeni çıkan albümler

Doktordan temiz senfonik albüm!
İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Üroloji Anabilim Dalı'nda çalışan, müzik tutkunu Prof. Ali Rıza Kural, 'Hayal İçinde' isimli senfonik musiki albümünü geçtiğimiz hafta yayınladı. Tıp öğrencisiyken, Türk Sanat Müziği'nin duayenleri Arif Sami Toker ve Rüştü Erinç'ten musiki dersleri alan Kural'a bu albümde 50 kişilik senfoni orkestrası ve 10 kişilik Türk Müziği sazları eşlik ediyor.

Amerika'dan sonra Türkiye'de yayınlandı

Amerika'da 2005'te yayınlanan 'Gamzelim' albümüyle dikkat çeken Yavuz Akyazıcı'nın bu albümü şimdi Türkiye'de Rec by Saatchi etiketi ile çıktı. Albümdeki parçaların kronolojik bir sıra izlediğini anlatan sanatçı, 'Gamzelim' adlı parçanın bir aşk hikayesini konu aldığını da söyledi. Akyazıcı'nın gitarıyla ses verdiği parçalarda kendisine saksofonda Eric Person, basta Joe Fonda eşlik ediyor.

Ünlüler bu CD'de resmi geçit yapıyor
Son günlerin en güzel şarkılarını biraraya getiren albüm raflardaki yerini aldı. İki CD'den oluşan 'Powertürk Müzik Ödülleri 2008' isimli albüm, içindeki parçalarla dikkat çekiyor. Yıldızlar bu albümde arz-ı endam ediyor. Pasaj müzik etiketiyle çıkan albümde Şebnem Ferah'tan Yalın'a, birbirinden ünlü isimlerin 29 parçası yer alıyor.
Haberin fotoğrafları