kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 18 Mart 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

4. sınıf öğrencisine hediye seks kitabı

İlhan DEMİRCİOĞLU SABAH
Eğitim-Bir-Sen'in yarışmasında birinci olan kız öğrenciye Sahipsiz Kalpler kitabı verildi. Cinsel içerikli kitaba tepki gösteren baba mahkemeye gidiyor. Sendika "Kitabı, sponsor yayınevi dağıttı" dedi..
Tokat Eğitim Bir-Sen Şube Başkanlığı 9 Mart 2008 günü Tokat İmam Hatip Lisesi Konferans Salonu'nda "İstiklal Marşı'nı en güzel okuma" yarışması düzenledi. Tokat İl Milli Eğitim Müdürlüğü kanalıyla tüm öğrencilere duyurulan yarışmada, katılan öğrencilere birer kitap hediye edildi. 26 Haziran İlköğretim Okulu'nu temsil eden 4. sınıf öğrencisi C.R.'ye de Akis Yayınevi tarafından yayımlanan, Oğuz Gözen'in "Sahipsiz Kalpler - Beyoğlu'ndan Gerçek Yaşam Öyküleri" adlı kitabı hediye edildi. Hediye aldığı kitabı okuyan 10 yaşındaki C.R., "Bunda ayıp şeyler yazıyor" diyerek kitabı babasına gösterdi. Kitabı inceleyen baba K.R. de okuduğu bazı bölümler karşısında şoka uğradı.

KİTAPTAN ALINTI
Kitabın bir bölümünde "Vay ya... Hiç unutmam. Hayatımda bir kere muhabbet tellalından kadın aldım... Attım bir balıkçı arkadaşın teknesine, açıldık denize. Dalga dalga sarı saçları omuzlarına dökülmüş... Yukarıda bir kızım daha var. Arzu edersen bir de onu gör. Yatak odasında her şeyin titizlikle hazırlandığı belliydi. Belki de hayatında ilk defa olarak bir kadınla yatıp, çocukluktan gençliğe geçişini kutlayacak bir erkeğin titizliğiyle. Emsalsiz bacakları, olanca güzelliğiyle ortaya çıkmıştı. Müşterisini süzdü..." ifadeleri geçiyordu. Devlet memuru baba K.R., "Kitabı hediye edenleri mahkemeye vereceğim" dedi. Eğitim-Bir-Sen Tokat Şube Başkanı Cemil Çağlar ise, kitapları, sponsor olan bir yayınevinin katılan tüm öğrencilere dağıttığını, kendilerinin bu konuda bilgisi olmadığını söyledi. Çağlar, "30 öğrencimiz katıldı. Tamamına da kitap hediye ettik. Vicdanen rahatız" diye konuştu.