kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 18 Mart 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Günün içinden

Mutlu Çelik iddiaları reddetti
MERKEZ Hakem Kurulu (MHK), önceki gün oynanan Muğla-Torbalı maçının hakemlerinin, eski bir hakem tarafından ısrarla aranmaları üzerine değiştirildiğini açıkladı. MHK, maça atanan Emre Kosif'e, 14 Mart akşamı eski bir hakemin telefon ettiğini ve ısrarla yardımcılarıyla Marmaris'te kalmalarını önerdiğini belirterek, "MHK durumdan haberdar olması üzerine maçın hakemlerini değiştirmiştir" diye açıklama yaptı. Söz edilen kişinin Mutlu Çelik olduğu iddiaları üzerine SABAH'ın ulaştığı eski hakem Çelik, "Emre Kosif'i tanıdığım doğrudur ama ismi geçen kişi ben değilim" diyerek suçlamaları kabul etmedi.

Özel okullar güreşte yarıştı
İZMİR'DE Türkiye Güreş Federasyonu ve Yamanlar Koleji'nin ortak organizasyonu ile gerçekleştirilen Özel Okullar Türkiye Güreş Şampiyonası sonuçlandı. 27 Özel Okuldan 230 öğrencinin katıldığı şampiyonada takım sıralamasında Manisa Şehzade Mehmet Koleji 1., Ankara Aziziye Koleji 2., İzmir Yamanlar Koleji ise 3. sırada yer aldı.

Kicker'den Nihat'a övgü
ALMAN Kicker Dergisi, milli futbolcumuza övgüler yağdırdı. Dergide "Terim'in kozu" başlığıyla yayınlanan yazıda, tüm Türkiye'nin Nihat hayranı olduğu ve ünlü oyuncunun eleme maçlarının 3'ünde oynamasına rağmen takımın kozu olduğu ve Franck Ribery'ye benzediği yer aldı.

Houston Rockets tutulmuyor
NBA'DA Houston Rockets, L.A.Lakers'ı 104-92 yenerek galibiyet serisini 22 maça çıkardı. 33 maç üst üste kazanan Lakers'tan sonra NBA tarihinin en büyük ikinci serisini yakalayan Houston'da Lakers galibiyetinin mimarı 31 sayıyla Rafer Alston idi.

Kaleciyi yaraladı, hapse atıldı
İSPANYA 1. Ligi'nde 28. haftadaki Real Betis- A.Bilbao maçında Bilbao'nun kalecisi Armando'yu attığı pet şişe ile gözünden yaralayan Real Betisli taraftar cezaevine konuldu. Carmelo Rodriguez (40), diğer taraftarların ihbarı sonucu tutuklanarak cezaevine atıldı ve 3 bin euro kefalet şartı konuldu.
Haberin fotoğrafları