kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 18 Mart 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Günaydın 
RAHŞAN GÜLŞAN

Gülse Birsel ne yer ne içer?

Tolga Çevik ve Salih Kalyon'un 'Komedi Dükkanı' yapmaktan vazgeçip 'Polemik Dükkanı' yapmaya karar vermesi ile aklıma geldi. Son beş yıldır 'Avrupa Yakası'nı yazan, başrollerin birinde oynayan, olaylı Ata Demirer-Peker Açıkalın ayrılıkları sonrası gemisini yüzdürmeyi başarmış, tıkır tıkır işini yapmaya devam eden Gülse Birsel ne yer ne içer bilmiyoruz. Gece hayatına pek takılmaz, paparazzi ile işi olmaz, yaptığı iş ile asla hava atmaz. Sadece işinin en iyisi olmasına adamıştır kendini. Üstelik Gülse asosyal da değildir. Dizi öncesi hayatını bilirim, Beyoğlu onun mekanıydı. Aynı örnek Binnur Kaya için de verilebilir. O da çok komiktir, başarılıdır ama hayatını kendi kendine yaşar. Başarıları onu şımartmaz.

ÇAY İÇELİM DEMİYOR
Bir de uzun zamandır çok çalışan, çok emek veren Tolga Çevik'e bakalım. Salih Kalyon'un söylediklerine göre artık "Salih Abi gel bir çay içelim" bile demez olmuş. Bunun yalan olduğunu zannetmiyorum. Çünkü insan 'çay içelim' kelimesine yüklenen vurguyu bile duyabiliyor. Kalbi kırılmış Salih Kalyon'un. "Birlikte yarattık, adını konsept sahibi olarak yazdı" demiş Cengiz Semercioğlu'na.

HAKKI YOK MU?

Sinan Çetin ise, "Anlaşma yapmaya avukatını gönderdi, son dakikada pazarlık yapmaya kalktı" diyor. Sinan Çetin, yatırımını korumaya çalışıyor. Bir insanın anlaşma yapmaya avukatını göndermesine içerlemesi de ilginç. İnsan oyuncu da olsa yasal hakları vardır herhalde. Pazarlık yapmaya da, hak ettiğini düşündüğü parayı istemeye de hakkı vardır. Zaten Çetin de, Tolga Çevik de Salih Kalyon'u yalanlayacak bir açıklama yapmadılar. Böylece de son dönem televizyonların yüz akı bir program, 'transfer olup paramıza para katalım' düşüncesiyle polemik kurbanı oldu ve ekip dağıldı. İşte bu yüzden şımarmamak çok önemli. Galiba komedi dalında üretim yapan Gülse'nin erkeklerden farkı biraz da bu...