kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 18 Mart 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Günaydın 
SİNAN AKYÜZ
Kadınlar&erkekler&ilişkiler

Kadınlar için alışveriş mi yoksa seks mi daha önemli?

Kadınlara göre alışveriş seksten daha iyidir! Çünkü alınan şeyden memnun kalınmadığı zaman onu iade edip, sevdiği başka bir şeyle değiştirme imkanı vardır. Sekste ise bu kolay değildir!.
Karım 'alışverişkolik' bir insan. Alışverişe harcadığı zamanı ve tutkuyu yatak ilişkimize harcasaydı daha iyi bir cinsel hayatımız olabilirdi. Karısının bu tutkusunu anlayamayan biri olarak size soruyorum: Bir kadın nasıl oluyor da alışverişi sekse tercih edebiliyor? (Ekim Y.)

Eder hocam! Erkeklerin, fantezilerini gerçekleştirmek için 'fahişeleri' birkaç saatliğine parayla satın alması gibi, kadınlar da alışverişe para harcayarak aldıkları birkaç parça 'çaput' şeyi sekse tercih edebiliyorlar. Erkekler için işin en acı olan tarafı ise; seks yaparken zevkten gözü dönmeyen bir kadının, alışveriş yaptığı anda gözlerinin zevkten fıldır fıldır dönmesidir.

KADIN ALIŞVERİŞ DİYETİ YAPMAZ!
Peki, kadınlar neden alışverişkoliktir? Çünkü alışverişkolik olan kadınlar şöyle düşünüyor: "Alışveriş yapmak seksten daha iyidir. Çünkü aldığımız şeyden memnun kalmadığımız zaman; ya onu iade edebiliyoruz ya da gerçekten sevdiğimiz başka bir şeyle değiştirebiliyoruz!" Erkekler de tıpkı kadınlar gibi değil mi? Onlar da evdeki kadından memnun kalmadıkları zaman, sevdikleri başka bir kadınla evdeki kadını değiştirmiyorlar mı? Değiştiriyorlar! O zaman kadınların alışverişkolik olmalarının sebebini 'gen bozukluğuyla!' açıklayabiliriz. Kadının genetik kodlarından gelen bu bozukluk, kadınların 'alışveriş diyeti!' yapmasına engel oluyor. Bu sebepledir ki her kadın gördüğünü almak ve giymek ister. Bu yüzden de çoğu kadın indirim dönemlerini beklemeye bile tahammül edemez. Hele hele bir başka kadının üzerinde gördüğü bir şey için bile, "Nereden aldınız onu? Vallahi çok güzelmiş! Bir bakabilir miyim?" sorularını sorup, o şeyin yerini öğrenmek ve gidip onu satın almak bir kadın için en büyük 'orgazmdır.' Yani diyeceğim şudur ki; yatakta orgazm olamayan kadın, alışveriş yaparak orgazm olabiliyor.