kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 18 Mart 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Aysel Gürel ölmeden bana şarkı gönderdi

MTV Türkiye'nin beni MTV'm programına konuşan Fuat Güner: Aysel (Gürel) ölmeden bana 150 tane şarkı sözünü yolladı. 55 tanesi seçtim, besteliyorum..
Gençlik ve müzik kanalı MTV Türkiye'de ekrana gelen 'beniMTV'm' programına konuk olan MFÖ'nün F'si ünlü şarkıcı Fuat Güner, ilginç açıklamalarda bulundu. Yarın saat 22.00'de yayınlanacak röportajda Güner, ünlü müzik yazarı Aysel Gürel'in en beğendiği şarkı sözlerini ölmeden önce kendisine yolladığını söyledi.

* Aysel Gürel'in şarkı sözlerini size bıraktığı doğru mu?
Evet. Ölmeden önce bana 150 tane şarkı sözünü yolladı. "Al bunların arasından istediklerini seç" dedi. Ben de 55 tane seçtim. Hemen hemen hepsini bana bıraktı. Başkalarına da verdi ama en özel, kendisinin en sevdiği şarkıları bana yollamış. Ben de içinden besteleyebileceğime inandığım şarkıları seçtim. Bakıyorum sözlere hepsi 'Bestele beni, bestele beni...' diyor. O kadar lirik ve fonetiği düzgün şarkı sözü yazıyor ki...

YENİ ŞARKILAR ABUK!

* Biten şarkıları ne zaman dinleyeceğiz?
Yakında çeşitli sanatçı arkadaşlarımdan duyacaksınız. Elimde Derin ve Meltem isimlerinde iki şarkıcı arkadaşım var. Onlara birer single yapıyorum.

* Başkasına vermeye kıyamadığınız 'Keşke ben okusam' dediğiniz şarkılar oluyor mu?
Olmaz mı? Mesela; Deniz Arcak'ı çok severim. Kızım gibidir. Prodüktörlüğünü de yapmıştım. Ona verdiğim bir şarkıda içim kalmıştı. Albüm yaptığımda o şarkıyı mutlaka koyacağım.

* Şarkı verdikten sonra hiç pişman olduğunuz oldu mu?
Eğer iyi yorumlanmış, iyi yapılmışsa olmuyorum. Bir tane var, şarkıyı becerememiş ama kim olduğunu söylemem. Gençlere yardım etmesini seven bir insanım. Kimsenin moralini bozmak istemiyorum, ismini vermeyeceğim.

* Yeni şarkıları ve şarkıcıları nasıl buluyorsunuz?
Piyasadaki şarkı sözlerinin üstüne çok da fazla düşünüldüğünü zannetmiyorum. Melodiye uysun diye şarkı sözü uyduruyorlar.

* Peki son zamanlarda böyle duyduğunuz bir şarkı var mı?
Hangisini söyleyeyim ki... Yüzde 90'ı böyle.... Ne dediği belli olmayan abuk sabuk laflar...