kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 18 Mart 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Gençler, donmak üzere olan arkadaşlarını hayata döndürme mücadelesi verecek.

En yakın arkadaşınız ile eşinizi seviştirir misiniz?

MEHMET ÇALIŞKAN - MAGAZİN
'Sıfır Noktası' adlı televizyon filminde Ali Sunal, donmak üzere olan arkadaşını 'hayata döndürmek için' karısını onunla seviştirmek zorunda kalıyor! Filmde "Siz olsaydınız ne yapardınız?" sorusuna yanıt aranıyor..
İLİŞKİLİ HABERLER
En yakın arkadaşınız ile eşinizi seviştirir misiniz?
Ali Sunal, Bülent Polat ve Hande Kazanova'nın başrol oynadığı 'Sıfır Noktası' adlı televizyon filmi, geçen yıl 'Binbir Gece' dizisindeki "Şehrazat, çocuğunu kurtarmak için 150 bin dolar karşılığında Onur'la bir gece yatmalı mı?" gibi bir tartışmayı gündeme taşıyacak. TürkMax için çekilen ve önümüzdeki ay yayına girecek olan 'Sıfır Noktası'; "Ahlaki değerler her koşulda aynı mı olmalı?", "Hangi koşullarda ahlaki değerlerde esneklik olabilir?", "Yaşam için ahlaki değerlerden ödün verilebilir mi?" sorularına yanıt arayacak.

BAŞKA ÇARENİZ YOKSA NE OLUR!
Harun Özakıncı'nın gerçek bir olaydan esinlenerek senaryosunu yazdığı ve yönettiği 'Sıfır Noktası'nda; "En yakın arkadaşınız hiportermi (donma noktası) olmak üzere. Tek çare arkadaşınızın sevişerek kan akışını hızlandırmak. Tek kadın da sizin eşiniz? Bu durumda ne yaparsınız?" gerçeğiyle yüzleşilecek.
Haberin fotoğrafları