kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 18 Mart 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Armani/Casa'da mobilyaların yanı sıra sofralar için de birbirinden şık ve ihtişamlı yemek takımları bulunuyor.

Lüksün markası Armani evinizi giydiriyor

Dünyaca ünlü tasarımcı Giorgio Armani'nin, evler için tasarladığı ürünlerden oluşan Armani/Casa markası, kadın ve erkekler için farklı renklerde ürünler ve çözümler sunuyor..
Giysi, aksesuvar, gözlük, kol saati, mücevher, parfüm ve kozmetikleri ile hayatımızın hemen her alanında karşımıza çıkan ünlü tasarımcı Giorgio Armani, evlerimize de lüksün ve ihtişamın imzasını atıyor. Giorgio Armani'nin yarattığı Armani/ Casa adlı ev mobilya koleksiyonu için, 'evlere özel haute couture' demek hiç de yanlış olmaz. Çünkü, Türkiye'ye İsmet Mobilya tarafından getirilen Armani/ Casa ürünleri, sanki kişiye özel tasarlanmış gibi... Giorgio Armani, Armani/Casa'yı; "Kendilerini eşsiz bireyler olarak gören ve evleriyle birlikte ifade eden erkek ve kadınlar için koleksiyonlar yapar" diye tanımlıyor.

RENKLERİ AYRIŞTIRIYOR
Armani/Casa 2007/2008 Koleksiyonu'nda; kadınlar için bej, altın ve bronz renkler tercih edilirken; grinin, mavinin, kurşun renginin ve siyah nikelin tonları da erkekler için kullanılmış. Tüm bu renkler; kombinasyonlar ve şaşırtıcı karışımlarla bir araya getirilmiş. Armani/Casa koleksiyonunda bir ev için gerekli olan her şeyi bulmak mümkün. Banyo ve mutfaklar için özgün fikirlerin yanı sıra koleksiyonda; mobilya, sofra takımı, dekoratif aksesuvarlar, kumaşlar, süsler ve ışıklandırma sistemleri de yer alıyor. Ayrıca Armani/Casa, özel müşterileri için, özel sipariş üzerine tasarımlar da yapıyor.
Haberin fotoğrafları