kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 18 Mart 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Gülben Ergen, ‘Sürpriz’ adlı klip için birbirinden güzel kostümlerle kamera karşısına geçti. 45 kişilik bir ekibin görev aldığı klip çalışmaları, 20 saat sürdü

Demet'le kıyaslanmak beni değil, onu üzer!

Özlem AVCI/MAGAZİN
Albümleri aynı dönemde çıkan ve günlerdir birbirleriyle kıyaslanan Demet Akalın-Gülben Ergen ikilisinden Ergen: Demet'le mukayese edilmek bana zarar getirmez ama onu üzebilir. Umarım üzülmez!..
Ünlü şarkıcı Gülben Ergen, geçtiğimiz günlerde çıkardığı 'Aşk Hiç Bitmez' adlı albümünün ilk klibini 'Sürpriz' adlı parçaya çekti. Mustafa Uslu'nun yönettiği klibin çekimlerinin bir kısmı stüdyoda, bir kısmı da bir açık otoparkta gerçekleştirildi. 45 kişilik bir ekip tarafından hazırlanan klipte Ergen'e, profesyonel dansçılar da eşlik etti. Klip için 16 ayrı dekor kullanıldı ve 30 adet hediye paketi hazırlandı. Oldukça mutlu olduğu gözlenen Ergen, "Bu klibim de diğerleri gibi sımsıcak" diye konuştu.

ONA ENGEL OLMAK İSTEMEM

Bir süredir çıkardıkları albümler aynı döneme denk geldiği için Demet Akalın'la kıyaslanan ünlü şarkıcı, Akalın ile rakip olmadıklarını açıkladı ve ekledi: "Demet'in albümü de tıpkı benimki gibi büyük bir emeğin ürünü. Birisiyle mukayese edilmek ve aynı kefeye konulmak bana zarar getirmez ama karşı tarafı üzebilir. Umarım Demet de üzülmüyordur. Ona engel olmak, yolunda bir engel teşkil etmek istemem..."

AJDA PEKKAN GİBİYİM!

Albüm çalışmalarının kendisini yorduğunu belirten ünlü şarkıcı, TİM'de verdiğim konser öncesinde üç gün prova yaptık ve bu beni çok yordu. Serumluk hale geldim ama yine de toparlanmayı başardım. Konser çok iyiydi. Türkiye'de benim gibi konser yapan bir kişi daha yok!" dedi. Yeni imajıyla ilgili açıklamalar da yapan güzel şarkıcı, "İmaj lafını sevmiyorum ancak kendimi her albümde yeniliyorum. Bu konuda benim gibi olan bir tek Ajda Pekkan var" diye konuştu.
Haberin fotoğrafları