kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 16 Mart 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Gülben Ergen

Sahnede düello

Öner ÖNGÜN / MAGAZİN
Albümlerini aynı şirketten aynı anda piyasaya süren Gülben Ergen ve Demet Akalın önceki gece ayrı sahnelerde adeta düello yaptı..
Gülben Ergen, Maslak TİM'deki muhteşem bir gösteride sevenleriyle buluşurken geçtiğimiz yazın flaş ismi Demet Akalın ise Discorium'da binlerce hayranını coşturdu. Gülben Ergen "Aşk Hiç Bitmez" isimli yeni albümü ile ilk defa sevenleri ile buluştu.

4 KOSTÜM DEĞİŞTİRDİ
Sahneye metal bir tüpün içinde dans gösterileri ile çıkan Ergen'in kilo verdiği dikkat çekti. Konserde Canan Yaka imzalı 4 kostüm giyen Ergen, dev ekranların bulunduğu sahnede dansçılarıyla seyrine doyulmaz bir eğlence sundu. Demet Akalın ise "Dans Et" isimli albümüyle sevenlerinin karşısına çıkarken bu konser için adeta bir disco topuna büründü.

KIYAFETİ ÇALINMIŞ
Aynalı elbisesi, mikrofonu ve disco topu şeklinde küpeleriyle sahne alan Akalın, yeni şarkıları ve dans gösterileriyle müthiş bir sahne şovu sundu. Basın mensupları ile ufak bir söyleşi yapan Akalın "Bu gece için Roma'dan aldığım özel kıyafet 'çalındı' demeyeceğim ama ortadan kayboldu" dedi. İki ünlü ismin aynı şirketten aynı anda albüm çıkarması, gizli bir düelloya da start vermiş oldu.
Haberin fotoğrafları