kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 16 Mart 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Şirket haberleri

Sevilla taraftarına Twigy cevap verdi
TWIGY,
yeni reklamı ile Sevilla'yı kendi silahıyla vurduğunu bildirdi. Firmadan yapılan açıklama ile, Sevilla'nın Fenerbahçe maçı öncesi tüm Sevilla sokaklarına, astırdığı ve üzerinde "Sabes Que Es El Infierno-Buranın Cehennem Olduğunu Biliyor musun?" yazısının yer aldığı panoların, Twigy'ye ilham kaynağı olduğu belirtildi. Twigy Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Öncel'in, maç öncesi stadyumun duvarlarında bu panoyu gördüğünü resimlerini çektiği ve Telepati Reklam Ajansının da bu panoya cevap veren bir reklam hazırladığını kaydedildi. Sevilla'nın cehennem olarak nitelendirilen stadının itfaiye tarafından söndürüldüğü ve "Cehennem Azabını Tattıran Takım"diye cevap verilen reklamın ilk olarak Fenerbahçe dergisinde yayınladığı bildirildi.

Mingoville İngilizce öğretim sitesi Türkiye'de
MINGOVILLE
İngilizce öğrenme sitesi, İskandinav ülkelerinden sonra Türkiye'de hizmet vereceğini açıkladı. 5-15 yaş arası çoçcuklara ücretsiz eğitim vermeyi hedefleyen sitenin "sponsor üyeliği" şeklinde çalışacağı belirtildi. Yapılan açıklamada, yüzde yüz intermet temelli olan Mingoville İngilizce dersi için, kullanıcıların sipariş vermek ve herhangi bir ders CD'si beklemek zorunda kalmıyacağı, derslerin tüm aşamalarının online olarak kaydedilebileceği ve bu sayede kullanıcının istediği zaman kaldiğı yerden dersine devam edebileceği kaydedildi. Sitenin adresi www.mingoville.com.

İstanbul engelli film festivalinde bugün son gün
FİZİKSEL
Engelliler Federasyonu (FEF), İstanbul Kısa Filmciler Derneği ve Kültür Bakanlığı tarafından ortaklaşa yürütülen ve iki gündür devam eden "Kısa Film Festivali'nde sona gelindi. Bugün saat 18.00'de İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Sergi ve Kongre Sarayı Topkapı Salonu'nda yapılacak törende dereceye giren eser sahipleri ödüllerini bulacak. FEF Genel Başkanı Cemalettin Gürsoy, "En etkili sanat dallarından birisi olan 'kısa filmcilik' yolu ile engellilere yönelik sorunları irdeledik. Böylece gelecek kuşaklara engelli sorunlarını asgariye indirecek duyarlılığı aktaralabildik. FEF olarak iki filme de onur ödülü vereceğiz" dedi.