kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 16 Mart 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Haber turu.

Akarsu'nun katili kavşak yine can aldı
GENÇ sanatçı Barış Akarsu'nun yaşamını yitirdiği, Bodrum'daki Torba kavşağında dün sabah saatlerinde aynı şekilde meydana gelen kazada iki kişi öldü, 4 kişi yaralandı. Bodrum'un Gündoğan beldesinde yaşayan inşaat ustası Kerim Karaman'ın (48) kullandığı araç, karşıdan gelen otomobille çarpıştı. Kazada Karaman'ın yanı sıra Salih Şeşen (29) hayatını kaybetti. 3'ü ağır 4 kişi ise yaralandı.

Alkollü olan yeğen Özal polisten kaçtı

8. Cumhurbaşkanı merhum Turgut Özal'ın ağabeyi Korkut Özal'ın oğlu Murat Mehmet Özal (53), alkollü olarak direksiyon başına geçince polisin 'dur' ihtarına uymayıp kaçtı. Kovalamaca sonucu otomobili kıstırılan Özal, beraberindeki arkadaşları polisle tartışırken yine kaçıp, izini kaybettirdi. Alkollü çıkan yeğen Özal'ın daha önce el konulduğu için ehliyetinin de olmadığını belirleyen polis, tutanak tuttu.

Yalı hırsızlığı zanlısı yakayı ele verdi

LÜKS işyeri ve yalılara girip ziynet eşyaları ile kontak anahtarlarını aldıkları otomobilleri çalan 'Tilki Selim' lakaplı Selim Teymur (22) yakalandı. 3 yıldır aranan Teymur, Ataşehir'de kız arkadaşının evinde yakalandı. 25 ayrı hırsızlık olayını gerçekleştirdiği belirlenen Teymur'un 2007'de Hikmet Çalışkan'ı öldürdüğünü itiraf ettiği belirtildi. "Fakirlerin bütün kapıları açık olsa da girmem" dediği öne sürülen zanlı kendisini Robin Hood olarak tanıttı.