kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 16 Mart 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Günaydın 
SİNAN AKYÜZ
Kadınlar&erkekler&ilişkiler

Aldatılmak istemeyen kadın ne yapmalı?

BİR: 'Sevgi' başka bir şey, 'sevişmek' başka. Şayet evdeki erkek kuşu dalda tutmak istiyorsanız; önceliğiniz sevgi değil, iyi sevişmek olsun! Unutmayın ki evdeki erkek kuş, başka kuşa 'sevgi' için değil, 'sevişmek!' için gider.

İKİ: Seksi şeyler giyinin! Giysilerin içinde baştan çıkarma oyununu oynayın. Giyinmek, sadece örtünmekten ibaret değildir!

ÜÇ: Makyaj yapın! Bu da baştan çıkarma oyunun bir parçasıdır. Makyaj yapmayan bir kadın, erkeğe çok basit geliyor. Makyaj yapın ki, erkeği kışkırtın ve onu günaha sokun. Erkek günah işlerken siz de erkeğinizi kazanın!

DÖRT: 'Fingirdek!' olun. Kocasına karşı fingirdemeyen bir kadının kocasına başka bir kadın fingirder.

BEŞ: Bir 'çocuk' yaptığınız zaman kocanızı boşlamayın. Unutmayın ki, erkekler her yaşta çocuktur. Devamlı ilgi ve şefkat beklerler.

ALTI: Evde kocanıza karşı 'dırdır!'cı değil, 'gırgır!'cı bir yapıda olun. Dışarıdaki kadınların 'gırgır'cı bir yapıda olduklarını aklınızdan kesinlikle çıkartmayın.

YEDİ: Siz kocanızı kıskanacağınıza, bırakın da o sizi kıskansın. Böylelikle 'daralıp!' evden kaçmaz, size 'sinir' olup peşinizden ayrılmaz.