kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 16 Mart 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Dadı tutmadık, annelerimiz yardım ediyor

Kızları Harlow'un doğumuyla bulutların üzerine çıkan Nicole Richie-Joel Madden çifti, bebek için dadı tutmadıklarını dile getirdi. "Annelerimiz bize yardımcı oluyor" diyen Richie ekliyor: Ayrıca Joel'in kardeşi Benji, bebek bakıcılarına taş çıkartıyor!..
İLİŞKİLİ HABERLER
Dadı tutmadık, annelerimiz yardım ediyor
Kaliforniya'daki yeni evlerinde kızları Harlow Kate Winter'ın da doğumuyla mutlulukları pekişen Nicole Richie ve Joel Madden çifti, şimdilerde değişen hayatlarına adapte olmaya çalışıyor. Bebeklerini ilk kez People dergisi aracılığıyla görücüye çıkartan ünlü çiftin mutlulukları gözlerinden okunuyor. İşte ünlü çiftin ağızlarından yeni hayatları:
Nicole: Joel'le birkaç aylık beraberliğimizde bile ileride bir gün aile kurmaktan söz ediyorduk. Onunla bir aile olacağımızı daha ilk günlerde hissetmiştim.
Joel: İkimizin de çok rahat karakterlere sahip olması mutlu olmamızı sağladı.
N: Joel'e hamile olduğumu söylediğim gün çok ilginçti. Turne için Japonya'dan Avrupa'ya gitmeye hazırlanırken mutlu haberi verdim.
J: Nicole hamile olmadan önce evde neredeyse kımıldaman yatardı. Tembel denecek kadar hareketsiz olan kadın hamile olunca birden değişti, yerinde duramaz oldu. Onu tanıyamaz hale geldim.
N: Hamileliğimde aşermedim ama ağzıma çikolata koymayan ben, çikolata delisi oldum.

10 DAKİKADA DOĞDU
J: Nicole'ün doğumu çok kolaydı. Hem hamilelik sürecinde hem de doğumda hiç zorlanmadı.
N: 10 dakikada doğum yaptım diyebilirim. Üç kere ıkındığımda Harlow doğdu. Onu hemen göğsüme koydular ve emzirmeye başladım. O zaman emzirme hakkında hiçbir şey bilmediğim için tam 35 dakika aynı göğsümde emzirmeye çalıştım.
J: Bebeğin bakımı için hiçbir zaman dadı düşünmedik.
N: Evet, dadı yerine annelerimiz bize yardım ediyor. Hatta bir yere çıkacağımız zaman amcası Benji'ye bırakıyoruz. O kadar güzel bakıyor ki, bebek bakıcılarına taş çıkartıyor. Ayrıca babam Lionel Richie de torunu için deli oluyor. Babam Joel'le yaşadığım ilişkiye hep destek verdi.
Haberin fotoğrafları