kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 16 Mart 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
‘O... Çocukları’ adlı filmde Sarp Apak’ın yanı sıra İpek Tuzcuoğlu, Deniz Özerman ve Sezin Akbaşoğulları da rol alıyor. ‘O... Çocukları’ adlı filmde Sarp Apak’ın yanı sıra İpek Tuzcuoğlu, Deniz Özerman ve Sezin Akbaşoğulları da rol alıyor.

Genelevde milli olan erkeklerden değilim!

Mehmet ÇALIŞKAN/MAGAZİN
'Mehtap Anne' adlı bir hayat kadınının işlettiği bir genelevde yaşanan olayların anlatıldığı 'O... Çocukları' adlı filmde oynayan Sarp Apak: Ben hiç geneleve gitmedim!..
İLİŞKİLİ HABERLER
Genelevde milli olan erkeklerden değilim!
Senaryosunu Sırrı Süreyya Önder'in yazdığı, yönetmenliğini ise Murat Saraçoğlu'nun yaptığı 'O... Çocukları' adlı filmin çekimleri son sürat devam ediyor.

GÖREVİMİZİ YAPACAĞIZ!
'Avrupa Yakası'nın 'Tanrıverdi'si Sarp Apak da filmde, Demet Akbağ'ın canlandırdığı 'Mehtap Anne'nin elinde büyüyen ve evin işlerini üstlenen bir adamı oynuyor. Filmde hayat kadınlarının dramını anlatacaklarını belirten sette çekimler devam ederken ilginç açıklamalarda bulundu: "Hayat kadınlarının dışarıdan bakıp da 'iğrenç' bulduğumuz hayatlarının ardında bizim göremediğimiz şeyler var. Onlar dışarıya karşı bir duvarla yaşıyor. Filmde hayatlarını tüm çıplaklığıyla anlatarak, onlara olan görevimizi yerine getireceğiz."

İÇERİ HİÇ GİRMEDİM
Apak, daha önce geneleve gidip gitmediği yönündeki soruları ise şöyle cevapladı: "İzmir Tepecik'teki genelevi gördüm ama içeri girmedim. Türkiye genelindeki tüm erkekler genelev muhabbetini çok iyi bilirler. Gitmesen bile orada yaşananlardan mutlaka haberin olur. Bunlar mahallede anlatılır. 18 yaşına geldiklerinde, genellikle erkekler milli olmak adına geneleve gider. Ama ben böyle bir şey yapmadım ve genelevde milli olmadım. Çünkü bence parayla saadet olmaz."