kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 16 Mart 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Hülya Avşar ve yönetmen Nisan Akman oyuncu kadrosunu önümüzdeki günlerde belirleyecek.

Avşar parayı 'Salyangoz'a yatırdı

Mehmet ÇALIŞKAN/MAGAZİN
Hülya Avşar, 'Yapan Yapım' adlı şirketinin ilk işine temmuzda imza atacak. 'Salyangoz' filminin yapımcılığını üstlenecek sanatçı, başrolde de yer alacak..
Bu sene sanat hayatının 25. yılını kutlayan Hülya Avşar, kariyerinin 50. filmine 'Salyangoz' ile imza atacak. Filmin çekimine temmuz ayında başlanacak. 'Salyangoz'un yönetmenliğini ise Hülya Avşar'ın 1987 yılında rol aldığı 'Bir Kırık Bebek' filminin de yönetmeni olan Nisan Akman üstlenecek.

PROJELER HAYATA GEÇECEK
'Salyangoz', Hülya Avşar'ın 50. filmi olmasının yanı sıra yapımcılığını üstlendiği ilk sinema filmi olmasıyla da şimdiden dikkat çekti. Daha önce yapımcılığa sıcak bakmayan Avşar, 'Yapan Yapım' film şirketini kurmasının nedenini şu sözlerle açıkladı: "Sinemada anlatacak daha çok hikayem var. Bu hikayeleri anlatmak için oldukça sabırsızım. Bu nedenle de yapımcılığa yöneldim. Böylelikle projeleri daha hızlı bir şekilde hayata geçirme fırsatım olacak."

BU FİLM BENİ ANLATMIYOR
Boşanmış bir kadın ile çocuğunun yaşadıklarını konu alan 'Salyangoz', izleyiciyle önümüzdeki sinema sezonunda buluşacak. Filmde, hayatından birebir kesitler bulmanın mümkün olmadığını söyleyen Avşar, "Boşanmış bir anne ile çocuğun hikayesi denilince akla benim gelmem doğaldır. Ne var ki öyle değil! Filmin hikayesi gerçekte yaşanmış bir olaydan senaryolaştırıldı. 'Salyangoz', parçalanmış bir ailenin çocuklar üzerindeki etkileri üzerine çekilecek" diye konuştu. Filmin oyuncu kadrosu ise önümüzdeki günlerde Hülya Avşar ile Nisan Akman tarafından belirlenecek.