kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 15 Mart 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Arnavutluk'ta patlama

Yeni Haber
Arnavutluk'un başkenti Tiran yakınında orduya ait bir cephanelikte meydana gelen şiddetli patlamada, çoğu sivil 155 kişinin yaralandığı bildirildi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

Sağlık Bakanı Nard Ndoka, 155 kişinin hastanelere kaldırıldığını belirterek, yaralanan bu kişilerin cephanelik yakınlarında yer alan köylerde yaşadığını, patlamaların sürmesi nedeniyle ambulansların patlama bölgesine yaklaşamadığını kaydetti.

Hastanede görevli doktorlardan biri, durumun ciddi olduğunu belirterek, vatandaşlara kan bağışı çağrısında bulundu.

Yaralılar arasında birçok kadın ve çocuğun bulunduğu kaydedildi.

ARNAVUTLUK'TAKİ SİLAH DEPOLARINDA PATLAMALAR DEVAM EDİYOR

Arnavutluk'un başkenti Tiran yakınlarında patlayan silah deposunda, durum gittikçe ağırlaşıyor. En az dört farklı yerde yangınlar devam ederken, silah deposunda patlamalar devam ediyor.

Bu arada, polis çevre köylerindeki vatandaşları uzaklaştırırken, uzakta olanların da tünel ve sığınaklara gitmelerini istedi. Televizyona yansıyan görüntülerde çevredeki halkın paniğe kapılarak yakınları aradığı görülüyor. Polis bu kişileri uzaklaştırmak için zorluk çekerken, Tiran otoriteleri ikinci büyük bir patlama olasılığından bahsediyor.

Öte yandan, Arnavutluk Sağlık Bakanı Nard Ndoıka, yaralıların sayısı gittikçe arttığı bunun için de halkı özel açılan kan verme merkezlerine kan verme çağrısında bulundu.

AJANSLAR