kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 15 Mart 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

'Botoksla yarasaya benzedi'

Bir seminerde konuşan Kanadalı botoks uzmanı Dr. Martin Braun, çok botoks yaptıran Nicole Kidman'ın yüzünün yarasaya benzediğini söyledi..
Avustralyalı ünlü sinema yıldızı Nicole Kidman, genç görünmek için yüzüne yaptırdığı botoks yüzünden ağır eleştiri aldı. Kanada'nın en büyük botoks kliniğinin başkanı, Oscarlı oyuncuyu fazla botoks yaptırdığı için yarasaya benzetti. Dr. Martin Braun katıldığı bir konferansta "Nicole Kidman fazla botoks kullanıma en iyi örnek. Yüzü yarasaların yüzüne benziyor" dedi. Dr. Braun, ünlü oyuncunun her gala veya ödül töreni öncesi botoks yaptırdığını, merkezine gelen kadınların Nicole Kidman'ı güzel bulmadıklarını söyledi.

YÜZÜ ÇOK DONUK
Avustralya'da estetik üzerine yapılan konferansta Dr. Braun "Kadınlar Nicole'a benzemek istemiyor. Çünkü törenlerde ödülünü alırken ağlayan Nicole'un yüzünde hiç ifade olmuyor; yüzü çok donuk ve soğuk. Bu bizim işimiz için çok kötü bir örnek" dedi. Dr. Braun, yüzüne hiç estetik yaptırmadığını söyleyen oyuncunun gala gecelerinden iki veya hafta önce botoks yaptırdığını savundu.
Haberin fotoğrafları