kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 15 Mart 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Günaydın 
 
08:30 Tom ve Jerry
09:00 Türk Sineması
10:40 Selena
13:00 Gün Ortası
13:20 Yaşam Koçu
14:20 Kültür Aşı
15:10 Elifnağme
17:30 Şans Yolu
19:00 Belgesel
20:00 Selena
22:00 Hepsi 1
00:10 Maksat Muhabbet
02:10 Elifnağme (Tekrar)
 
00:10 Maksat Muhabbet
'Maksat Muhabbet'te eğlence tam gaz sürüyor. Programa Rıdvan Dilmen, Erdal Özyağcılar ve dünyaca ünlü illüzyonist Erix Logan katılıyor K.
Kadir Çöpdemir'in sunduğu 'Maksat Muhabbet' cumartesi ekranına keyif katmaya devam ediyor. Programa bu gece Türk futbolunun şeytanı; Rıdvan Dilmen, tiyatro ustası; Erdal Özyağcılar, yeteneği ve güzelliği ile dikkat çeken oyuncu; Gülçin Şantırcıoğlu ve ünlü türkücü; Hüseyin Turan konuk oluyor.

PROGRAMDA 'YOK' YOK!

Programda 'Stars of Magic' kapsamında ülkemize gelen dünyaca ünlü illüzyonist Erix Logan da müzikal şarkıcısı Sara'nın büyüleyici sesi eşliğindeki şovuyla karşınıza gelecek. Ayrıca üç güzel kızdan oluşan MP3 Grubu da ilginç gösterileriyle izleyenlere keyifli dakikalar yaşatacak atv 00.10
 
13:20 Yaşam Koçu
Prof. Dr. Osman Müftüoğlu ve İpek Tuzcuoğlu'nun sunduğu 'Yaşam Koçu'nun bu haftaki ünlü ismi Deniz Özerman olacak. Kaliteli ve daha formda bir hayat için faydalı bilgilerin verileceği programda ayrıca 'Kilo verdikten sonra oluşan sarkmalar için neler yapılmalı? sorusunun yanıtını bulacaksınız. atv 13.20
 
14:20 Kültür Aşı
Esra Düzdağ ve Neslihan Demir'in sunduğu 'Kültür Aşı', Akdeniz'de ilkbaharın habercisi sayılan enginarlı yemekler'le baharın rengini evlerinize taşıyor. İşte bu haftanın yıldızları: Kuşadası'ndan 'enginarlı pilav', Urla'dan, enginar dolması', Ege Mutfağı'nın önemli isimlerinden biri olan Gökçen Adar'ın yorumuyla, 'enginarlı kek' ve yine Ege Mutfağı'nın bir başka ünlü uzmanı Erhan Şeker'den 'kuzu etli enginar'... atv 14.20
 
20:00 Selena
Selena atv 20.00.
Sinem Kobal'ın oynadığı 'Selena' yeni bölümüyle ekranda. Konusu: Ütopya'daki dilek küresinin enerjisi bitmiştir. Honos küreyi Selena'ya vererek bir gün boyunca kimsenin dilek dilemeyeceği bir yerde şarj etmesini söyler. Selena küreyi kızların odasına getirir. Ama odaya giren Kıvılcım dilek dileyince dengeler değişir: Tamara tekrar dünyaya dönmüştür.
 
22:00 Hepsi 1
Korkut, Yasemin'e evlilik teklifinde bulunacaktır. Ama onunla yalnız kalabilmek için söylediği bomba yalanı ortalığı karıştırır.
Hepsi Grubu kızlarının oynadığı 'Hepsi 1' yeni bölümüyle ekranda. Konusu: Korkut, Yasemin'e evlilik teklif etmeyi planlamaktadır. Cemre'nin kalbini yeniden kazanmaya çalışan Emre de, bir sürpriz peşindedir. Çocuklar birbirlerine yardımcı olmak için anlaşırlar. Korkut'un sürprizi gerçekleştirebilmesi için dans sınıfının boş olması gerekmektedir. Emre, içinde yüzüğün bulunduğu çantanın bomba olduğunu söyleyerek salonu boşaltır. Ama bu şaka, okulda büyük paniğe sebep olur.
HEPSİ 1 atv 22.00