kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 15 Mart 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Emrah Karaca "Veliahtlık falan bırakın başkaları konuşsun! Babam da 'Benim veliahtım bu' diye düşünmemiştir. Bana bunlar komik geliyor?" diyor.

Kendime her şubat insülini basarım!

ASLI ÖRNEK - GÜNAYDIN
40 yıllık Moğollar grubuna solist olarak katılarak rüştünü ispat eden Cem Karaca'nın oğlu Emrah Karaca, Oğlu mu değil mi?' tartışmalarından çok bunalmış: Her yıl şubat ayının ilk ve ikinci haftası bunlar yaşanır. Ben kendime insülin basar, hayatıma devam ederim..
Cem Karaca'nın oğlu ve aynı zamanda da Toto ve Mehmet Karaca'nın torunu... Aileden sanatçı Emrah Karaca, herkesin bildiği gibi 40. yılını kutlayan efsanevi Moğollar grubuna solist oldu. Son eşi İlkim Karaca'nın "O, Cem'in oğlu değil. DNA testi yapılsın" dediği Emrah Karaca'nın kim olduğunu öğrenmek için Bakırköy'de yeni açılan Cem Karaca Kültür Merkezi'nde kendisiyle buluştuk. Şu an 31 yaşında, annesiyle birlikte babası Cem Karaca ve babaannesinin hayatının sonuna kadar yaşadığı Bakırköy'de oturuyor. Çok heyecanlı, samimi ve gayet beyefendi bir kişiliğe sahip... Kızdırması zor gibi görünüyor ama konu Cem Karaca'nın oğlu olmaya uzanınca ister istemez isyan ediyor...

BU REZİLLİĞİN SONU
* Cem Karaca'nın oğlu olmadığınız öne sürüldü ve yapılan DNA testiyle oğlu olduğunuz kanıtlandı. İlkim Karaca sizden özür diledi mi?
Hayır özür dilemediği gibi hâlâ inkar ediyor. Geçen gün bir magazin programında 45 dakika sürekli bizi verdiler. 'Şok şok' diye diye... Sayesinde gazetelerin üçüncü sayfasına konu oldum. Bu kadar rezil bir durum var mı dünya üzerinde? Amerika'da haber oldu. Almanya'dan özel bir televizyon geldi, program yaptı. Rezilliğin sonu yani... Şeker hastaları alınmasınlar ama her yıl şubat ayının ilk ve ikinci haftası bunlar yaşanır. Ben kendime insülin basar, hayatıma devam ederim. Bin tane dava açtım. Ben dava açmaktan yoruldum, insanlar konuşmaktan yorulmadı...

* Her söz üzerine dava açıyor musunuz?
Evet açıyorum. Önemli değil, ben yorulmuyorum. Avukat ilgileniyor. Programları kaydediyoruz. Ben CD halinde götürüyorum, onlar da dava açıyor.

* Bu davaların bir kazanımı oldu mu?
İlkim Hanım birinden mahkum oldu, onandı. Herhangi bir şeyden yine mahkum olursa hapse girecek. Benim için bundan daha büyük bir kazanım olamaz. Çünkü insanlar, bu ülkede istedikleri gibi konuşabileceklerini sanıyor. Yolda birinin arkasından bağırırım kavga çıkar ama bu iş böyle değil. Bütün görsel ve yazılı basın aracılığıyla insanlara hakaret ediyor ve sonra yan gelip yatıyorsunuz yok öyle bir şey! Ben bugüne dek kimseye hakaret etmedim. Çünkü ben böyle görmedim. Yoksa ben de mahalle adamı gibi konuşmayı, kapısına dayanmayı bilirim. Bu konuda çok da iyi reyting veririm, hiç problem olmaz. Özellikle askerde kötü anlar yaşadım ama hepsini atlattım.
Haberin fotoğrafları