kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 12 Mart 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
HINCAL ULUÇ
Hıncal'ın Yeri

İki film birden..

YOK canım.. Ayni sinemada ayni biletle iki film değil, eski günlerdeki gibi.. Ayrı ayrı yazılmaya pek de değmez iki hoş vakit geçiren filmi, kısa kısa yazacağım da..
Benimle Evlenir misin/ 27 Dresses Hollywood'un oldum olası pek sevdiği romantik salon komedilerinden.. Düğünlerde geline sağdıçlık yapmaktan anası ağlayan genç kız, bir türlü kendisine koca bulamıyor, patronuna fena halde âşıkken.. Onu da kızkardeşi götürüyor.. Al sana film..
Öcal Ağabeyim "Bu tür filmlere bayılırdık üniversite yıllarında" dedi.. "Rock Hudsonlar, Cary Grantlar, Doris Dayler oynardı.."
Bu defa akılda kalıcı tek oyuncu yok filmde.. Öyle olunca da, böyle sabun köpüğü oluyor işte..
Filmi izlerken salona da baktım.. Pek çok genç kız, bu romantik komedi yerine cep telefonlarıyla meşgul olmayı yeğlemişti..
M.Ö. 10.000, ya da 10,000 B.C. ("On binin türkçe ve ingilizce yazılışlarına dikkat, çekmişler" derdi, benim her şeyi sadece kendi bilen kardeşim burada parantez açıp..) bilgisayar teknolojisi sayesinde artık rahatça yapılabilen kurgu filmlerden biri..
Piramitleri kuran Mısır uygarlığı, ilk at binen Türkler (Filmde şeytanlar olarak geçiyor) 20'nci Yüzyıla kadar ilkel yaşayan zenciler ve taş devri yaşayan beyazlar, tarih öncesinin mamutları ve canavar hayvanları Afrika, Nil boyu olduğu ima edilen yörede bir araya geliyorlar.
Kafanıza takmayın.. Film keyif için yapılmış. Ben de keyif içinde izledim, bitti..
Boş vaktiniz varsa..