kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 11 Mart 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Günaydın 
SİNAN AKYÜZ
Kadınlar&erkekler&ilişkiler

Artık ilişkilerin gidişatını kadınlar yönlendirir oldu

Kadın güçleniyor, erkek zayıf taraf haline geliyor. Bir ilişkide kadın gitgide daha belirleyici tavır içine giriyor. 'Kılıbık erkek' yerine karizmatik erkek' diyen kadınlar ipleri ele geçirdi!.
Bir erkek olarak şöyle düşünüyorum: Kadınlar gittikçe erkeklere benzemeye başladı. Bir kadının bir erkek gibi davranması göze pek de hoş görünmüyor. Yoldan çıkmış erkeklerin kervanına, yoldan çıkmış kadınların kervanı katılmaya başladı. Sizce de öyle değil mi? (Cemal M.)

Yerden göğe kadar haklısınız! Dakika ve skor itibariyle kadınerkek ilişkilerinde son durum; kadının yükselişi, erkeğin alçalışıyla devam ediyor. Kadın güçleniyor, erkek zayıflıyor. Kadın her geçen gün daha fazla ayrıcalık kazanıyor, erkek her geçen gün daha fazla şey kaybediyor. Bir ilişkide kadın gitgide daha 'belirleyici' oluyor.

SKORCU KADIN OLMAK!
Hatta kadınlar erkeklere biçim veren kelimeleri bile zihin haritalarından ne yazık ki silip atıyor. Bu yüzden de günümüzde 'kılıbık tipe', 'karizmatik tip' denmeye başlandı. Kadınlar dominantlaşınca erkekler kendi içlerine dönmeye başladı. Örneğin; erkeklerde sigara içme alışkanlığı azalırken, kadınlarda bu oran hızla artıyor. Kadınlar erkekleri kadınsılaştırırken, kendilerinin de erkeksileşmeye çalışması ne yaman bir çelişkidir a dostlar! Üstelik bazı kadınlar erkeklerin genelde iyi yönlerini değil, kötü yönlerini de almaya başladı. Sigara içiyorlar, kusacak kadar içki içiyorlar, partnerlerini aldatıyorlar, ellerine iktidarı geçirince de erkeğin canına okuyorlar! Ayrıca bazı kadınların erkekleri taklit etmek için giriştikleri yeni maceralardan biri de 'skorcu kadın!' olmak. Yani bazı kadınlar da ilişkiye girdikleri her erkekten sonra kemerlerine bir çentik atıyor. Peki, kadınların erkekleri 'kendilerine benzetme projesi' başarıya ulaşırsa ne olur? Bu sorunun da cevabını bulmak için nüfusun beşte birinin eşcinsel olduğu Avrupa ülkelerine bakmak gerekiyor.