kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 10 Mart 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

94 yaşındaki felçli kadına tecavüz girişimi

Yeni Haber
İzmir'in Konak ilçesi Çennetçeşme semtinde, belden aşağışı felçli, yalnız yaşayan 94 yaşındaki kadına, torunu yaşındaki bir kişinin tecavüz etmeye yeltendiği iddia edildi.

Yaşlı kadının bağırması üzerine paniğe kapılarak kaçan 23 yaşındaki işsiz İ.K., saklanmak için girdiği boş bir binada aşırı alkolün etkisiyle sızıp kalınca, polisler tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Olay, akşam 21.30 sıralarında Konak ilçesi Çennetmeşme semti 3991/8 sokakta meydana geldi. İddiaya göre, 94 yaşındaki M.O'nun torununun arkadaşı olan 23 yaşındaki işsiz İ.K, daha önce birçok kez geldiği yaşlı kadının evine akşam saatlerinde bir kez daha geldi. Aşırı derecede alkollü olduğu öğrenilen İ.K, içeriye girdiğinde belden aşağısı tutmayan yaşlı kadına tecavüz etmek istedi.

94 yaşındaki M.O.'nun ağzını yastıkla kapatarak elbiselerini zorla çıkarmaya çalışan İ.K., bu sırada belden aşağısı tutmayan felçli kadının bağırması üzerine paniğe kapılarak kaçtı. Korkunç olay, yaşlı kadının yakınlarının eve gelmesiyle ortaya çıktı.

Yaşlı kadının çocukları ve torunları hemen polise haber verirken 94 yaşındaki M.O., eve çağrılan ambulansla ilk olarak Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı, buradan da İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Yapılan ilk incelemelerde yaşlı kadının çene kısmında darp izlerine, bileklerinde morluklara rastlandı.

M.O.'nun, polise verdiği ifadesinde, yaşadığı dehşet dakikalarını anlatırken kendisine tecavüz etmek isteyen torunu yaşındaki İ.K.'ya, "Evladım yapma, ben senin ninen yaşındayım. Evde ne var ne yoksa al git" dediğini söylediği öğrenildi. Torunu yaşındaki İ.K.'nın uyarılarına aldırış etmeden ağzını yastıkla kapatmaya çalıştığını ve yüzüne vurduğunu ifade eden M.O., dışarıdan gelen sesler üzerine İ.K'nın kendisini bırakıp kaçtığını ifade etti.

Olayın ardından zanlı İ.K. yakalanarak gözaltına alınırken olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

TECAVÜZE YELTENDİĞİ İDDİA EDİLEN 23 YAŞINDAKİ ZANLI YAKALANDI

İzmir'in Eskiizmir semtinde, arkadaşının 94 yaşındaki ninesine tecavüze yeltendiği iddia edilen 23 yaşındaki zanlı, yakalandı.

Eskiizmir 2991/8 Sokak'taki evinde yalnız yaşayan 94 yaşındaki M.O'nun bağırarak yardım istediğini duyan komşuları, polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, evden kaçmak isteyen İ.K'yi (23) gözaltına aldı.

M.O'nun, evine gelen torununun arkadaşı İ.K. ile bir süre sohbet ettiğini, İ.K'nin daha sonra kendisine tecavüze yeltendiğini, bunun üzerine bağırarak yardım istediğini söylediği bildirildi. Asayiş Şube Müdürlüğünde gözaltında tutulan İ.K'nin sorgusunun sürdüğü bildirildi.

(AJANSLAR)