kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 8 Mart 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Dünya Kadınlar Günü'ne özel

Hemcinslerinize destek olun
Silk& Cashmere, Dünya Kadınlar Günü için 'Kadınlarla El Ele' adında çok özel bir kampanya başlattı. Bu kampanya sayesinde, ipek bir fuları boynunuza dolarken belki de bir kadını hayata bağlayacaksınız. Çünkü tam altı ay boyunca, Silk&Cashmere mağazalarından satın alacağınız, üzerinde kampanya logosunu taşıyan her ürünün geliri, Mor Çatı Kadın Sığınağı Vakfı'na katkı olarak aktarılacak.

Kendinize çikolata yapın
Hadi bugün kendinizi şımartın ve kocanız ya da çocuklarınız için değil, sadece kendiniz için çikolata yapmayı öğrenin. Bu hafta sonunu Whirlpool Mutfak Sanatları Akademisi'nde düzenlenen çikolata kursunda, çikolata yapımının sihirli teknikleri gözler önüne serilecek. Ayrıca Hint baharatlarının farklı lezzetleri, özel et pişirme tekniklerinin detayları, İspanyol mutfağının incelikleri ve İtalyan mutfağından risotto ve makarna tarifleri de bu kursta sizleri bekliyor.

Bugünü bir yere kaydedin
8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde kendinize bir hediye almaya ne dersiniz? Peki o gün ve yıl boyunca yaşadıklarınızı çok şık bir deftere kaydetmeye? Ginevra marka defterler, swarovski kristaliyle süslenmiş mıknatıslı kilidiyle yazdıklarınızı sadece size saklayacak. Tamamen el yapımı olan Ginevra defterleri, Nezih ve Notebook mağazalarında bulabilirsiniz.

Renkli ve rahat terliklere yer açın
Havalar da ısınmaya başladığına göre, bu özel günde yavaş yavaş yazlık alışverişlerinizi yapmaya başlayabilirsiniz. Bu alışveriş listesinin başına çılgın renkleri ve rahatlığıyla Crocs terliklerini koymaya ne dersiniz? Maviden kırmızıya, sarıdan yeşile kadar birçok rengi bulunan Crocs'un, Cayman ve Mammoth modellerinden biri tüm gün boyunca rahat etmenizi sağlayacak.

Özel güne özel indirim yakışır
Kadınlar için bu özel günde dolabınızdaki iç çamaşırlarınızı yenilemek ister misiniz? Bizce bunun tam vakti çünkü iç giyim markası Laura Baresse, sadece Dünya Kadınlar Günü'ne özel bir kampanya düzenliyor. Kampanya kapsamında bugün, Laura Baresse mağazalarında ve www.laurabaresse.com alışveriş sitesinde yer alan tüm ürünler yüzde 30 indirimle satılıyor.
Haberin fotoğrafları