kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 7 Mart 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Otomobil motosiklete çarptı: 5 ölü

Yeni Haber
Denizli'nin Sarayköy ilçesi Duacılı beldesinde meydana gelen kazada 5 kişi öldü, 3 kişi yaralandı. Kazaya karışan otomobilin özel bir direksiyon kursuna ait olduğu belirtildi.

Kaza, saat: 21.30 sularında Denizli-İzmir karayolu üzerindeki Duacılı beldesi kavşağında meydana geldi. Sarayköy istikametinden Denizli istikametine gitmekte olan Necati Tığ yönetimindeki Carmen Özel Direksiyon Kursu'na ait 20 D 6606 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce kavşak bariyerlerine çarparak takla attı, ardından Duacılı beldesi kavşağında bekleyen 20 SL 958 plakalı motosiklete çarptı.

Kazada, otomobil sürücüsü Tığ, otomobildeki Fesih Aktepe ve Murat Bekil ile motosikletin yanında bulunan Mahir Sarpkaya (32) ve Ali İhsan Kiriş (23) hayatını kaybetti, motosiklet sürücüsü Yücel Sarpkaya (19) ile otomobildeki Ulaş Ekici ve Şeyma Özdemir ise ağır yaralandı. Toplam 5 kişinin hayatını kaybettiği kazada yaralanan 3 kişi, Denizli'deki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alınırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. Kazazedelerin etrafa saçılan eşyaları arasında bulunan, üzerinde "Ölüler Ülkesi" yazılı CD dikkat çekti. Kazada hayatını kaybedenlerin Duacılı'ya akın eden yakınları, sinir krizleri geçirdi.

Kaza yerine giden Denizli İl Emniyet Müdürü Muzaffer Erkan, kazanın kesin nedeniyle ilgili yeterli bilgi olmadığını belirterek, şunları söyledi: "Hasarlı araç, Sarayköy istikametinden Denizli'ye giderken kavşakta kontrolden çıkıp motosiklete çarpmış. Jandarma ve Savcı araştırmalarını yapıyor. Olay yerinde 5 ölü var, 3 kişi ise yaralı. Yaralarının durumları da ciddi."

CİHAN