kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 7 Mart 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Fuardan

INFINITI: Japon Nissan'ın ABD pazarı için ürettiği lüks markası Infiniti, Uluslararası Cenevre Otomobil Fuarı'yla birlikte Avrupa pazarına adım attı. Infiniti, daha önce Avrupa pazarında resmi olarak satılmıyordu. Infiniti fuarda, Avrupa pazarına sunacağı yeni modeli FX Coupe Crossover'in dünya lansmanını yaptı.

ROLLS-ROYCE: BMW tarafından üretilen 6.75 lt V12 453 bg'lik motoru ve alüminyum şasisiyle dünyanın en ultra lüks coupe'si olma yolunda olan Rolls-Royce Phantom Coupe Cenevre'de tanıtıldı. Bentley Continental GT'ye rakip olması beklenen Phantom Coupe'nin seri üretimine yaz ayında başlanacak. ABD satış fiyatı ise 400 bin dolardan fazla olacak.

KIA: Kia'nın Cenevre Fuarı'nda tanıttığı 3 farklı konseptten Soul Diva, modayı yakından takip eden ve otomobilini taşıdığı kıyafetleri kadar önemseyen kadın kullanıcılar için tasarlandı. Cenevre'de Diva'nın dışında Burner ve Searcher konseptlerini de tanıtan Kia bu üçlünün birleşiminden yeni bir model yaratacak ve bunu Paris Otomobil Fuarı'nda sergileyecek.

ÇCITROEN: Citroen C5'in stationwagon versiyonu C5 Tourer, Cenevre Otomobil Fuarı'nda tanıtıldı. EuroNcap çarpışma testinden 5 yıldız alan C5 Tourer'ın, yine Cenevre'de tanıtılan Laguna'nın yeni stationwagon versiyonu Laguna GT'ye rakip olması bekleniyor. 100 km'ye 10.9 saniyede ulaşan 2.0 lt. 138 bg'lik C5 Tourer, C5'in Türkiye'ye gelmesinden sonra pazardaki yerini alacak.
Haberin fotoğrafları