kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 7 Mart 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

5 yıldızlı oteldeki tacize 3 yıl hapis

Canan YILMAZ SABAH
İstanbul Taksim'de bir otelin spor salonuna giden 30 yaşındaki reklamcı B.Y.'yi taciz eden otel hizmetlisi için 6 aydan 3 yıla kadar hapis istendi..
Reklamcı B.Y.'nin (30) hayatını kâbusa çeviren olay, İstanbul Taksim'deki 5 yıldızlı bir otelde yaşandı. İddiaya göre B.Y.'yi ilk olarak 6 Kasım 2007 tarihinde cep telefonundan arayan kimliği belirsiz bir kişi, "İç çamaşırın çok güzel. Dolabına baktım. Ne zaman geleceksin? Otele geldiğinde bak sana neler yapacağım" dedi. Hemen şikâyette bulunan B.Y.'nin kâbusu bununla da bitmedi. Telefonla tacizlerini sürdüren zanlı, B.Y.'nin dolabına ise kâğıda yazılmış cinsel içerikli yazılar yazdı. Telefonunun Taksim'deki ankesörlü telefonlardan arandığını tespit eden B.Y., nişanlısı ile birlikte otel çevresindeki telefon numaralarını belirledi, tramvay durağındaki telefondan yapılan aramanın ardından da, tacizci Cemal G.'yi (24) yakalayarak polise teslim etti.

OTELE DE DAVA
Adliyeye sevk edilen ve B.Y.'nin spor salonuna üye olduğu otelde hizmetli olarak çalışan zanlı, ifadesinde "Tanışıp, bana iş olanağı sunmasını isteyecektim" dedi. Cemal G. için 6 aydan 3 yıla kadar hapis cezası istendi. Öte yandan B.Y., otele de 50 bin YTL'lik tazminat davası açtı.
Haberin fotoğrafları