kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 5 Mart 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Nurgül Koyuncuoğlu (sağda), olayın ardından kızı Aysel Yıldızoğlu'yla birlikte Kartaltepe Polis Merkezi'ne götürüldü.

Eski karısının evini bastı, kendini vurdu

Erdoğan YAPIK SABAH - İSTANBUL
Evini bastığı eski karısını evde bulamayan Seyfi Kapu, kendini içeri kilitledi Rasgele ateş eden Kapu, özel harekât gelince kendini karnından vurdu..
İstanbul Zeytinburnu'nda Nadir Deri şirketinde muhasebeci olarak çalışan Seyfi Kapu (38), geçtiğimiz nisan ayında müşteri temsilcisi eşi Nurgül Koyuncuoğlu'ndan (38) ayrıldı. Ancak Kapu, sürekli eski eşiyle barışmak istedi. Tüm çabaları sonuçsuz kalan Seyfi Kapu, iddiaya göre önceki gün eski eşini arayarak, "Bu akşam evine gelip seni öldüreceğim" dedi. Nurgül Koyuncuoğlu da iş dönüşü 19 yaşındaki kızını yanına alıp bir komşusuna gitti. Ancak 17 yaşındaki oğlu ise evlerinde kaldı.

ÖZEL HAREKÂT TİMİ GELDİ
Eski eşinin Bakırköy Sakızağacı mahallesi Taşhan caddesi Cevizli Yalı sokakta bulunan bodrum kattaki evine gelen Kapu'ya kapıyı açan oğlu, üvey babasının elindeki silahı görünce dışarı kaçtı. Ardından da polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri uzun süre Kapu'yu ikna etmeye çalıştı. Zaman zaman evin içine ve dışarı ateş eden Seyfi Kapu'yu durduramayacağını anlayan polis ekibi, özel harekât timi istedi. Bu sırada Kapu eski eşini yanında görmek istediğini söyleyerek, getirilmesini istedi. Getirilen Koyuncuoğlu güvenlik gerekçesiyle eve yaklaştırılmadı.

HEMEN AMELİYATA ALINDI
Pencereden özel harekât timinin geldiğini gören Kapu, karnından kendini vurdu. Ağır yaralanan Kapu, ambulansla Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak ameliyata alındı. Kapu'nun karnından giren merminin kalçasından çıktığı öğrenilirken, sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Kapu'nun bir süre önce üzerinde suikast silahı olarak bilinen glock marka tabanca taşıdığı gerekçesiyle gözaltına alındığı ve yaklaşık 1 ay önce de alkol tedavisi gördüğü ortaya çıktı.