kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 4 Mart 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Ersoy çekimde yine kostümü ve aksesuvarlarıyla ilgi çekti.

Canlı yayında polis koruması

Mustafa DERYAHAN - Hülya KARABAĞLI
Jüri üyesi olduğu TV yarışmasının canlı yayın çekiminde polis tarafından korunan Bülent Ersoy, korunma talebinin olmadığını söyledi..
Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Kuzey Irak operasyonu için "Oğlum olsa askere göndermezdim" dediği için eleştirilen ve "halkı askerlikten soğuttuğu" iddiasıyla soruşturma açılan Bülent Ersoy, önceki akşam yine canlı yayındaydı. İstanbul Emniyeti, programın yapıldığı Mustafa Kemal Kültür Merkezi çevresinde ve yayının yapıldığı salonda geniş güvenlik önlemi aldı. Yayınlandığı ilk günden beri özel güvenlikçilerin görev yaptığı programda, bu kez salonda ve seyircilerin arasında sivil polisler vardı. Bülent Ersoy, "Bu kadar güvenlik, benim talebim değil. Şu an salon içinde de sivil polisler olduğunu biliyorum. Ancak ben kesinlikle kimseye 'Beni koruyun' demedim" açıklamasını yaptı. Programın yapımcısı ve sunucusu Osmantan Erkır ise "Bizim emniyetten koruma talebimiz olmadı. Fakat bu koruma fikri mekânın yönetimi tarafından onaylanmış olabilir" diye konuştu.

REFERANDUM VAR
Öte yandan Batman Belediye Başkanı Hüseyin Kalkan, Bülent Ersoy'un isminin bir sokağa verileceği iddiasına açıklık getirdi. Kalkan, "Halka sorarım. Batman halkı caddeye Bülent Ersoy'un isminin verilmesini isterse, yerine getiririm" dedi.
Haberin fotoğrafları