kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 3 Mart 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Turkcell'den iki yeni hizmet

Yeni Haber
Turkcell, müşterilerine tercihleri doğrultusunda kişiye özel, ''gold'' ve ''platinum''dan oluşan iki yeni hizmet sunacak.

Turkcell'den yapılan yazılı açıklamada, Turkcell Gold üyelerinin yıl boyunca uygun fiyatlarla konuşabileceği, ilk üç ay hafta sonları diğer Turkcellilerle yaptığı yurt içi konuşmalar için hiçbir ücret ödemeyeceği, 2008 yılı içinde bir ekonomik mesaj paketi ya da internet paketine ilk üç ay boyunca yalnızca yarı fiyatını ödeyerek sahip olabileceği bildirildi.

Açıklamada, Turkcell Gold müşterilerinin hatları ve cep telefonlarıyla ilgili ihtiyaç duydukları teknik desteği adreslerinde alabileceği, ''Turkcell asistans servisi''ni ücretsiz kullanarak konut hizmetleri, tıbbı yardım, teknik asistans ve bilgi hizmetlerinden faydalanabileceği kaydedildi.

Turkcell Platinum üyelerinin ise fiyat ayrıcalıkları ile yıl boyunca uygun fiyatlarla konuşabileceği, tüm yıl boyunca hafta sonları diğer Turkcellilerle yaptığı yurt içi konuşmalar için hiç bir ücret ödemeyeceği, 2008 yılı içinde bir ekonomik mesaj paketi ya da internet paketine ilk üç ay boyunca yarı fiyatını ödeyerek sahip olacağı aktarıldı.

Turkcell Platinum müşterilerinin ayrıca seyahat, kültür-sanat, lezzet, sağlıklı yaşam ve alışveriş, organizasyon konularında danışmanlık alabilecekleri ücretsiz Turkcell concierge servisinden, ''platinum sihirli kart''tan da faydalanabileceği belirtildi.

(AA)