kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 3 Mart 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Onur Şan ile Seda Sayan katıldıkları tanıtım boyunca el eleydi.

Hamile değilim olunca söylerim

ÖZLEM AVCI / MAGAZİN
Eşi Onur Şan'la birlikte 'Anne-Bebek-Çocuk Ürünleri Fuarı'na katılan Seda Sayan: Hamile olduğum iddiasını Sibel Can ortaya attı ama öyle bir şey yok..
Ünlü sanatçı Seda Sayan, türkücü eşi Onur Şan'la birlikte önceki gün CNR'de düzenlenen 'Anne-Bebek/ Çocuk Ürünleri Fuarı'na gitti. Vatan Çocuk Gereçleri Standı'nda tanıtım yapan Seda Sayan, hamile olduğu söylentilerine de açıklık getirdi.

SİBEL CAN ORTAYA ATTI

"Henüz hamile değilim, olunca söylerim" diyen şarkıcı, konuyla ilgili şunları söyledi: "Sibel Can, 'Seda hamile! Gözlerindeki ışıktan anladım' diye ortaya öyle bir şey attı. Tabii o üç çocuk annesi olarak, gözlerimde eşime olan sevgi ve aşkı çocuğa yormuş. Teşekkür ediyorum arkadaşıma. Olduğunda bilin ki sizlerle paylaşacağım. Seyircilerimin de en büyük isteği bu. İnşallah, kısmet."

HAMARATLIĞIMI BİLEN BİLİR
Seda Sayan, eşiyle katıldığı tanıtımın ardından tek başına Metroport Alışveriş Merkez'inde düzenlenen söyleşiye katıldı. Söyleşide üç de şarkı söyleyen Sayan, hayranlarının "Eşinize yemek yapabiliyor musunuz?" sorusunu şöyle yanıtladı: "Ne kadar hamarat olduğumu bilen bilir. Fakat şu aralar yoğunluktan pek birşey yapamıyorum. Aslına bakarsanız davetlerden de birşey yapmaya fırsat olmuyor. Akrabalarımız, ahbaplarımızın evlerine gittiğimiz zaman ev yemeklerini yiyoruz."