kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 3 Mart 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Dekorasyon da yapıyor kıyafetlerini de dikiyor

Özel sahne şovları ve 39 dilde şarkı söylemesiyle tanınan Zeliha Sunal dekorasyon ve dikiş işlerini kimseye bırakmıyor: Hobim beni büyük bir maddi yükten kurtardı..
39ayrı dilde söylediği şarkılar ve yaptığı kabare şovlarla adından sıkça söz ettiren Zeliha Sunal sahne çalışmalarından arta kalan tüm zamanını evinde geçiriyor. Sahne çalışmaları nedeniyle yaptığı seyahatler yüzünden çoğu zaman evine hasret kalan Sunal, "Evde oturduğum zaman en büyük zevkim, evimin dekorasyonunu değiştirmek" diyor.

HERKES TEBRİK EDİYOR
Bu değişimler için iç mimarlardan yardım almadığının da altını çizen Sunal, zevkine güvendiğini ve yaptıklarını gören herkesin, kendisini tebrik ettiğini söylüyor. Haftanın birkaç günü sahneye çıkan ve değişik konseptli programlar hazırlayan Sunal kendi kostümlerini de kendi dikiyor. Aynı maharetini evinde de gösteren Sunal, abajurdan yastık kılıfına, sehpa örtüsünden perde kenarına kadar süslemeler yapıyor. Hobisinin aslında kendisine ekonomik anlamda da büyük bir tasarruf sağladığını söyleyen şarkıcı, "Evimde yenilemediğim eşyam neredeyse kalmadı. Hepsi el emeğim göz nurum. Hem değişiklik yapmayı seviyorum hem de ekonomik yönden büyük bir tasarruf oluyor" dedi. Hobisinin kendisini büyük bir maddi yükten de kurtardığını söyleyen Sunal, "Hem zevkli hem de faydalı" diyerek, bütün kadınlara bu tür hobiler edinmelerini önerdi.
Haberin fotoğrafları