kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 3 Mart 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

'Gündoğarken' stüdyoya girdi

Grup Gündoğarken'in solisti, besteci ve söz yazarı Burhan Şeşen, önümüzdeki ay piyasaya çıkaracakları yeni albümleri için stüdyoya girdiklerini ve iki aydan beri kayıt çalışmaları yaptıklarını söyledi.

İlham perisini buyur etmeli
Yeni albümlerinin eski Gündoğarken tarzından çok farklı olmadığını belirten Şeşen, bestelerini yaparken aşktan ne kadar etkilendiğini de şöyle ifade etti: "Yazdığım bütün aşk şarkılarında aşkın birebir yaşanmış olması gerekmiyor. Şarkı yapmanın en önemli yollarından biri de, iyi bir gözlemci olmak. İlham perisi geldiğinde onu içeri buyur etmek... Çünkü kırılgandır, kapıda fazla bekletirseniz çeker gider."
Yeni Çıkan Albümler

Deyişler ve 'Gülyüzlüm'

Sivaslı merhum ozan Mehmet Ali Karababa'nın kızı Zeynep Karababa, 'Gülyüzlüm' adlı solo albümü ile müzikseverlerle buluştu. Kalan Müzik etiketiyle piyasaya çıkan 'Gülyüzlüm'de; Mehmet Ali Karababa, Aşık Kul Ahmet, Aşık Meluli, Feyzullah Çınar gibi halk ozanlarının eserleri yer alıyor.

Hit şarkılar bir arada
Süper FM veTMC işbirliğiyle hazırlanan 'Süper List' adlı albüm; sevilen şarkıları bir araya getirdi. Kenan Doğulu'nun 'Baş Harfi Ben', Sezen Aksu'nun 'İstanbul İstanbul Olalı', 'Kıraç'ın 'Tek Hatıra' ve Funda Arar'ın 'Camdan Kalp' şarkılarının da bulunduğu albümde; Nev, Gece Yolcuları ve Zeynep Casalini de var.
Haberin fotoğrafları