kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 3 Mart 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Halk ne diyor?

Çekilmede ABD'nin etkisi olduğu falan yok! ..
Orgeneral Yaşar Büyükanıt, askerlerin kara harekatından geri dönüşüne açıklık getirdi. Büyükanıt "Hiç kimsenin 'çekil mekil' dediği yok. Bu askeri gerekçelerle alınmış bir karardır" dedi.

ELİF YAVUZ: Ne çekilmesi hemen bir şey buluyorlar. Bizim askerlerimiz çekilmez. Yurtdışından haber gelmiş diyenler utansın! Halk bu söylentilere hiç mi hiç inanmıyor.

MESUT KÜÇÜK: Bence verilen karar doğru bir karardır. Hiç kimse şüphe duymasın ki, doğru olanlar yapılmaya devam etsin...

İZZET TEKİNER: Paşam haklıdır. PKK terör örgütü taktik değiştirip, ikişerli ve hatta üçerli gruplara ayrıldı. Şimdi 10 bin asker o dağlarda tavşan arar gibi terörist mi arayacak? Tam zamanında çıkılmıştır yoksa ABD istedi diye asla çıkılmaz. Paşam sen bildiğin yolda ilerlemeye devam et! Arkanda dağ gibi yüce Türk milleti var.

ÖMÜR COŞKUN: Bence paşanın söyledikleri açıklayıcı değil, geçiştirici bir cevaptır. Sorulan soru başka, verilen cevap başkadır. Halk 'Operasyon neden bu kadar erken ve çabuk bitirildi?' diye soruyor. Cevap ise bambaşka...

AYHAN YILMAZ: Büyükanıt, gayet güzel açıklama yapmış. Bu açıklamanın nedenleri var. ABD hiçbir zaman 'Hemen çekil' demedi. 'İşinizi bir an evvel bitirin ve çekilin' dedi. Düz mantık düşünürsek, çekilmede ABD'nin etkisi falan yok!