kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 29 Şubat 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
HINCAL ULUÇ
Hıncal'ın Yeri

Açıklamama!..

M. ALİ BİRAND kendisine hiç yakıştıramadığım bir şey daha yaptı. "O annenin o çok özel anını nasıl yayınladın?. O anne senin eşin Cemre olsaydı gene yayınlar mıydın" soruma "Bazıları 2 dakika şehit haberi yapmamızı çok görüyor" diye yanıt verdi, Çarşamba akşamı..
Bu mu M. Ali?..
Kimmiş şehit haberine karşı çıkan, isim söylesene, seni ismen eleştiren benim dışımda..
O video o gece başka televizyonlarda da yayınlanmış. Fotoğraflar da hemen her gazetede çıktı. Ama ben en kıdemli, en deneyimli ve en başarılı M. Ali Birand'ı duayen kabule devam edeceğim. Örnek o olacak.. Olmalı..
Şehitler ve aileleri, ölümler, acılar, yaslar üzerinden reyting yapma ucuzluğuyla sonuna dek savaşacağım, iyi biline.. Şehit cenaze törenlerinin vakur havadan çıkarılıp, istismar edilmesiyle de.. Bu bir..
İkincisi..
Ben sorumu adını vererek doğrudan Genelkurmay Başkanı Büyükanıt Paşa'ya sordum.
Şimdi tekrar ve daha net soruyorum..
Genelkurmay görevlisi, aileye oğullarının şehit olduğu haberini vermeye giderken, tüm medyaya telefon edilip, cümbür cemaat gidilmesi hayatın bu en acı, en duygusal, en mahrem anının bir şova dönüştürülmesi mi planlanıyor?.
Ya da bu fotoğraf ve videoları, Genelkurmay görevlileri mi çekip medyaya dağıtıyor, bilmek istiyorum..
Bu çirkin, bu ucuz şovun devamına izin verilecek mi, yoksa aileler en acılı, en kutsal, en saygı duyulması gereken anlarında, yasları ve şehitleriyle baş başa mı bırakılacak?.
Yazılı yanıt istiyorum, lütfen. Telefon falan değil..