kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 29 Şubat 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Günaydın 
AYŞE ÖZYILMAZEL

Gülben sürpriz yaptı

Saçlar sararmış, kaküller çoğalmış, assolist kıyafetleri çöpe atılmış, hamilelik kilolarıyla vedalaşılmış, fıkır fıkır şarkılar yakalanmış Gülben Ergen yeni albümüyle hedefi on ikiden vurmuş. Fena halde sürpriz sürpriz sürpriz yapmış! Durun durun daha Gülben Ergen'in son albümü 'Aşk Hiç Bitmez' çıkmadı. Ama Gülben "Gel" dedi, "Sana şarkılarımı dinleyeceğim". Ben zannettim stüdyoya gideceğim, müziği dibine kadar açıp bana şarkıları dinletecekler. "Stüdyo nerede?" diye sordum, Gülben "Stüdyoyu boşver, gel arabayla dolaşırken dinleyelim" buyurdu. Hadi hayırlısı... Bebek'ten arabasıyla aldı beni. Bir kadın olarak ilk dikkatimi çeken şey pek tabii ki Gülben'in ne kadar zayıfladığı oldu. Sinirim bozulsa mı acaba?

BEĞENMEDİN Mİ YANDIN
Ooo şoförün yanına da Nihat Odabaşı konuşlanmış. Biz de Gülben'le arka koltuktayız. İnanın defalarca başıma geldiği için söylüyorum, en zor şeylerden biri birinin size yeni şarkılarını ilk kez dinletmesidir! Müziğin sesini sonuna kadar açar, gözünü gözünüze dikerler. 'Bakalım ne tepki vereceksin' hesabı. Beğenmedin mi yandın! Bünyede de aile terbiyesi olunca, renk vermemek için şekilden şekle girersin. Böyle durumlarda ben mümkünse şarkıya çok kaptırmış gibi yere bakmayı tercih ederim. Şarkı bitti mi ayvayı yerim, o ayrı! Yapımcısı, asistanı, sanatçısı senden bir yorum bekler! Beğenmesem de mecburen "Güzel" çekerim. Bu saatten sonra "Berbatsın, iki seksen yatacaksın" desen ne değişecek ki?

AŞK HİÇ BİTMEZ!
Aynen bu korkular bedenimi kaplamış durumda arka koltukta oturmaktaydım yani. Olmadı kendimi ilk kırmızı ışıkta arabadan atıveririm canım. Gülben bastı CD çaların düğmesine. İlk dinlediğim şarkı Altan Çetin'den 'Aşk Hiç Bitmez'. Aaa! Bayıldım! "Aşk hiç bitmez, bitmez derler, yanlış!...". Hit 1. İkinci şarkı Emre Irmak'tan 'Sürpriz'. "Adımızı göklere yazdırdım aşkı da arasına kondurdum üstüne yıldız çaktırdım sürpriz sürpriz sürpriz... aşkııımmm... sürpriz!". Hoppaa! Bu da hit no:2! Acayip eğlenceli! İkisi de 2008'in şarkısı. Ey okur, gayet ciddiyim. "Bak" dedi Gülben "Bu şarkı dün Fettah Can'dan geldi, albüme son anda girdi". İyi de bunu Gülben söylemiyor ki... Sorsam ayıp olur mu acaba? "Gülben bu söyleyen sen misin?". Gülmeye başladı. Nihat Odabaşı da aynı tepkiyi vermiş.

GÜÇLÜ KADIN
Azimle çalışanın elinden ne kurtulur ki. Bildiğiniz Gülben Ergen'i unutun, kadın vokal olarak kendini aşmış! Ve 'Güçlü Kadın' Ajda şarkılarını aratmamış. Kesinlikle benim şarkım bu! Tam sürpriz! İşte nakarat! "Yanımda kal diye yalvarmıyorum ama gidersen çok kırılırım/ Üzülürüm elbet bir iz kalır ama hayata sıkı sıkı sarılırım/ Kendime hiç güvenim olmasa oturur sana yalvarırım/ Yanlış anlama ama aslında ben çok güçlü bir kadınım..." Sonra Sinan Akçil'in Yunan bir parçaya sözlerini yazdığı 'Bay Doğru' var. O da cuk! Yaz şarkısı. Oldu mu sana hit:4. Bir de 'Yonca Bahçesi' var! Rüyamda görsem inanmazdım, dinlerken Bebek yollarında ağlamaya başladım. Nefis! O şaşkınlıkla baktım Nişantaşı'nda Nihat Odabaşı'nın ofisinde yeni fotoğrafları gördüm. Çok genç, çok pop, çok seksi. Sevgi böceği gitmiş, müthiş bir kadın gelmiş. E daha ben ne diyeyim ki! Albüm çıkar çıkmaz alın da geri kalmayın yani.