kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 29 Şubat 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Mehmet Ali Ilıcak Meyra Ilıcak Nazlı Ilıcak İhsan Çavuşoğlu

'Ateşten Koltuk'un gerçekle ilgisi yok!

Öner ÖNGÜN
Bir başbakanın çevresinde gelişen olayların konu edileceği 'Ateşten Koltuk' dizisinin yapımcısı ve hikaye sahibi Mehmet Ali Ilıcak: Kahramanımız Tayyip Erdoğan değil!..
İLİŞKİLİ HABERLER
'Ateşten Koltuk'un gerçekle ilgisi yok!
Mehmet Ali Ilıcak'ın hikaye yazarı ve yapımcısı olduğu 'Ateşten Koltuk' adlı siyasi dizinin tanıtımı önceki gece Swissotel'de düzenlenen bir davetle yapıldı. Dizide konu edilen başbakanın Tayyip Erdoğan olmadığını vurgulayan M. Ali Ilıcak şu bilgileri verdi:

ONUN KARİZMASINI ALDIK
"Bu karakteri belirlerken birçok başbakandan esinlendik. Erdoğan'ın karizmasını, Özal'ın vizyonunu aldık. Adnan Menderes ve Turgut Özal'ın yaşamından kesitler kullandık ama Erdoğan'dan alıntı yapmadık. Dizideki başbakan eşinin başı açık..." Yarın gece Fox TV'de ilk bölümü yayınlanacak olan 'Ateşten Koltuk'un hikayesini hazırlarken anneannesi İhsan Çavuşoğlu'ndan yararlandığını belirten Ilıcak, "Anneannem 15 başbakan gördü" dedi.

ÜNLÜ İSİMLER KATILDI
Emma Yapım'ın bünyesinde Yusuf Güven ve Erem Şentürk'ün yöneteceği dizide, yüksek oy oranı ile seçim kazanan bir başbakanın etrafında gelişen olaylar konu ediliyor. Dizide başbakan karakterini canlandıran Tayfun Eraslan'ın, oyunu olduğu için katılamadığı tanıtımda; eşini oynayan Gülay Kuriş de yoktu. Dizinin oyuncularından Meyra Ilıcak'ın şıklığıyla göz kamaştırdığı gecede; Erkan Özerman, Emir-İlkay Tamer, Nazlı Ilıcak, İhsan Çavuşoğlu, Efe Özal gibi ünlü isimler yer aldı.
Haberin fotoğrafları