kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 28 Şubat 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Milliyetçi olduğum için farklı kültürlere önem veriyorum

Hande ŞARMAN
Ünlü senarist John Milius, 'Batıya Doğru Akan Nehir' isimli belgesel için önceki gün Bahçeşehir'e geldi. Milius, milliyetçi olduğunu söyledi..
İLİŞKİLİ HABERLER
Milliyetçi olduğum için farklı kültürlere önem veriyorum
Bahçeşehir Üniversitesi önceki gün ünlü bir konuğu misafir etti. 'Barbar Conan', 'Kirli Harry' ve 'Kızıl Şafak' filmlerinin senaristi John Milius, Bahçeşehir Üniversitesi ve California State San Bernardino Üniversitesi'nin işbirliğiyle çekilecek 'Batıya Doğru Akan Nehir' adlı belgeselin tanıtımı için Türkiye'ye geldi.

Bir yılda yazılacak
Bireysel silahlanmaya verdiği destekle de tanınan ünlü senarist, milliyetçi kimliğinin belgesel projesine nasıl yansıyacağının sorulması üzerine, "Milliyetçi olduğum için farklı kültürlere daha çok önem veriyorum" dedi. Bahçeşehir Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Haluk Gürgen ve Bahçeşehir Üniversitesi Medeniyet Araştırmaları Merkezi Başkanı Prof. Dr. Bekir Karlığa'nın da hazır bulunduğu toplantıda belgeselin canlandırma ve seslendirmelerinde dünyaca ünlü starların da yer alacağı ifade edildi ve 'Batıya Doğru Akan Nehir' isimli belgeselin 10, 20 ya da 30 bölüm halinde çekileceği söylendi. Belgeselin senaryosunu yazacak olan, yönetmen, yapımcı ve senarist John Milius, en zor işin yazma aşaması olduğunu ve en az bir yıl kadar süreceğini belirtti. Milius, basın mensuplarının sorularını da cevapladı.