kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 26 Şubat 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Lipomasaj yönteminde, selülit tedavisi gören kişi, kaslarını sıkarak tedaviye aktif olarak katılıyor.

Selülitleri de yok ediyor, izleri de!

DENİZ AYYILDIZ
20.02.2008
Kadınların baş düşmanı selülitle savaşta yeni bir yöntem çıktı. LPG'nin geliştirdiği 'Lipomasaj' isimli yöntem Paris'te tanıtıldı. 'Lipomasaj', selülit dışında yüz sarkmaları, yara izleri ve yanıklarda da kullanılabiliyor..
İLİŞKİLİ HABERLER
Selülitleri de yok ediyor, izleri de!
Daha yazın gelmesine çok var ama bu kara kış günlerinde bile kadınları, fazla kilolarını verme, selülitlerden kurtulma telaşı sardı... Kadınların başının belası, en büyük düşmanları selülitler olunca bundan kurtulmanın etkili yollarından LPG yöntemi üzerine yapılan çalışmalarda da giderek daha net sonuçlara ulaşılmaya başlandı. LPG uzmanlarının, en son geliştirdiği yöntem 'Lipomasaj' da geçtiğimiz günlerde Paris'te düzenlenen bir basın toplantısıyla tüm dünyaya tanıtıldı. Pek çok ülkeden gelen gazetecilerin ve konuyla ilgili uzmanların katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda GÜNAYDIN da vardı.

'Yan gel yat' devri artık bitti!
Şu günlerde Türkiye'deki güzellik merkezlerinde de kullanılmaya başlanan yeni sistemi, sizin için Paris'te denedik, uzmanlardan bilgi aldık. Lipomasaj adlı bu yeni yöntem sayesinde selülite karşı daha kısa sürede, daha etkili sonuçlar alınabiliyor. Bu tedavi, yaptıran kişinin de aktif olarak masaja katılımıyla gerçekleştiriliyor. Yani masaj yaptırırken 'yan gel yat' olayı yok! Selülit tedavisi yapılan kişi; eğitimli estetisyenlerin yönlendirmesiyle seans esnasında kaslarını kasarak, tedavide kendi üzerine düşeni yapıyor. Klasik yöntemle 16-20 seans arasında sonuç alınabilirken, lipomasaj yöntemiyle bu süre azalıyor. Sadece 6-10 seans, selülitlerden kurtulmak için yeterli oluyor.