kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 25 Şubat 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Polis memuru Levent Sezer, eşi Canan Sezer'in 13 yaş küçük sevgilisi Medeni Akdeniz tarafından öldürüldü. Olaydan sonra yakalanan Medeni Akdeniz intihar etti.

'Eşim çamaşırlarımı sevgililerine giydiriyordu'

Sırrıberk ARSLAN SABAH
Polis eşini öldürtmekten yargılanan Canan Sezer, "İç çamaşırlarımı sevgililerine giydirdi. Ölümü hak etti ama azmettirmedim" dedi..
Kahramanmaraş'ta polis memuru eşini, yasak aşk yaşadığı kendisinden 13 yaş küçük âşığına öldürttüğü iddiasıyla ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle yargılanan Canan Sezer, mahkemede şok açıklamalarda bulundu. Canan Sezer, olaydan sonra intihar eden sevgilisi Medeni Akdeniz'i (19) azmettirdiği gerekçesiyle müebbet hapis istemiyle tutuklu yargılandığı davada ilk kez hâkim karşısına çıktı. Salonda bulunanların dışarı çıkarılmasını isteyen ancak bu isteği reddedilen Sezer, "O zaman kimse şaşırmasın çünkü doğruları söyleyeceğim" diyerek şunları anlattı:

'AMİRİ BANA TECAVÜZ ETTİ'
"Evimize gelip giden İbrahim adlı karakol amiri, bir keresinde cinsel amaçlı olarak bana arkadan sarıldı. Eşime anlattım, o da 'Amirim böyle yanlış bir şey yapmaz' diyerek konuyu geçiştirdi. Bu olaydan sonra tekrar eve gelen İbrahim, eşimin olmadığı bir sırada bana tecavüz edip gitti. 15 dakika sonra eşim eve geldi. 'Namus iki bacak arasında değil, ben seni seviyorum' dedi. İç çamaşırlarımı alıp sevgililerine giydirdi." "Eşini tasarlayarak öldürmeye azmettirmek" ile suçlanan sanık Sezer, kocasının kendisini aldattığı dönemde bu duygusal boşluk sırasında tanıştığı Medeni Akdeniz ile ilişkiye girdiğini itiraf etti. Canan Sezer "İnsanlar durup dururken hataya düşmüyor. Levent ölümü hak ediyordu, ama çocukları için yaşaması gerekirdi. Levent'i öldürmek isteseydim çok kez bunu yapabilirdim. Sevgilimi azmettirmedim" diye konuştu. Mahkeme heyeti, duruşmayı eksikliklerin tamamlanması için erteledi.
Haberin fotoğrafları