kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 25 Şubat 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Mehmet Germiyanlıgil (şoför mahallinde) patlayan flaşlar karşısında önce şaşırdı sonra da gülmeye başladı. Derin Mermerci cep telefonuyla meşguldü. Otomobilin arka koltuğunda oturan Selhan Aloğlu ile Ceyla Aysal ise çok samimiydi!

Makineyi kafanızda kırarım!

Öner ÖNGÜN/MAGAZİN
Sosyetik sevgilisi Derin Mermerci'yle gazetecilere yakalanan işadamı Mehmet Germiyanlıgil tehditler savurdu: Beni çeken olursa makinesini kafasında kırarım!..
İşadamı Mehmet Germiyanlıgil önceki gece 'sinirlerine hakim olamayarak' gazetecilere tehditler savurdu. Sevgilisi Derin Mermerci ile Ortaköy'deki bir mekanda yemek yiyen Germiyanlıgil; Can Akçay ve Ceyla Aysal'la gittikleri restoranda Selhan Aloğlu ile buluştu.

DÖRDÜ BİR ARADA
Çıkışta hayli samimi oldukları gözlenen Ceyla Aysal ve Selhan Aloğlu, Mehmet Germiyanlıgil'in arabasına bindi. Bu süreçte basın mensuplarını gören Germiyanlıgil, restoran görevlilerine paparazzilerin çekim yapmamasını söyledi. Hayli sinirli olduğu gözlenen ünlü işadamı, "Beni çeken olursa makinesini kafasında kırarım" diye gazetecileri tehdit etti.

FLAŞLAR ŞAŞIRTTI
Daha önce de gazetecilere karşı benzer tavırlar sergileyen Germiyanlıgil, trafiğe çıkmak üzere olduğu sırada patlayan flaşlar karşısında gülmeye başladı. Ardından fotoğraflarını çeken paparazzilere tehditler savurmaya devam eden sosyetik işadamı daha sonra hızlı bir şekilde uzaklaştı. Bu gelişmeler yaşanırken, cipin arka koltuğunda oturan Ceyla Aysal ile Selhan Aloğlu'nun samimiyeti gözden kaçmadı.