kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 25 Şubat 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Cem Özer makyajla Cemil İpekçi oldu!

İlker GEZİCİ/ MAGAZİN
Eşi Nurgül Yeşilçay'ın rol aldığı 'Ezo Gelin' adlı diziye konuk olan Cem Özer, makyajla modacı Cemil İpekçi'ye benzetildi..
İLİŞKİLİ HABERLER
Cem Özer makyajla Cemil İpekçi oldu!
Daha önce 'Melekler Adası' adlı dizide ve 'Adem'in Trenleri' adlı sinema filminde birlikte rol alan Nurgül Yeşilçay-Cem Özer çifti bu kez de 'Ezo Gelin' adlı dizi için birlikte kamera karşısına geçti. Başrolünde Yeşilçay'ın rol aldığı dizide konuk oyuncu olarak boy gösteren Cem Özer, kendisine yapılan makyaj sonucunda ünlü modacı Cemil İpekçi'ye benzedi.

OĞLUM 'ANNE' DERDİ
Görüntüsüyle herkesi şaşırtan Özer, "Amacım Cemil İpekçi'ye benzemek değildi. Makyajdan sonra ortaya bu görüntü çıktı" diye konuştu. Ünlü oyuncu sözlerini, "Oğlum beni böyle görseydi, bana 'baba' yerine 'anne' derdi. Nurgül yerine Kenan İmirzalioğlu ile oynamak istiyorum" diyerek sürdürdü. Yeşilçay ise, "Ben kesmem artık Cem'i" diye konuştu.

KADIN ROLÜYDÜ
Özer bu rolü canlandırmaya nasıl karar verdiğini ise şu sözlerle anlattı: "Bu rol Nurgül'ün bana kazığıdır. Evde senaryoyu okuyordu ve bu rol esasında kadındı. Nurgül, 'Kadın modacı olmaz, başka bir cins olmalı' dedi. Ben de, 'Bu rolü ben oynamalıyım' diyerek espri yaptım. Ardından beni setten aradılar ve çekim saatimi söylediler. Yüzümde makyajımla sete gelene kadar, yolda herkes beni Cemil İpekçi zannetti."
Haberin fotoğrafları