kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 24 Şubat 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Haber turu

Bazı semtlere 14 saat su verilemeyecek
Avrupa yakasındaki bazı semtlere 25 Şubat pazartesi günü 14 saat su verilemeyecek. İSKİ tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre, su kesintisi, Esenyurt Terfi Merkezi çıkışında yapılacak yeni branşman teşkili ve vana çalışmaları nedeniyle uygulanacak. 25 Şubat pazartesi günü 08.00-22.00 saatleri arasında Esenyurt'ta Hoşdere, Boğazköy, 1. Zırhlı Tugay Komutanlığı ile Çatalca ilçesinde Hadımköy'e su verilemeyecek.

Deniz Baykal yeni sağlık merkezi açtı
CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, Kadıköy Belediyesi Çocuk Sağlığı Polikliniği'nin açılışını yaptı. Kadıköy Belediyesi'nin daha önce çocuklar için Diş Sağlığı Polikliniği açtığını hatırlatan Baykal, şimdi de Çocuk Sağlığı Polikliniği açmasının çok yerinde bir karar olduğunu kaydetti. Poliklinikte muayene ve tahliller ücretsiz olacak. Çocuklar sıralarını beklerken, kukla gösterisi ve sağlıkla ilgili eğitici bilgileri içeren programları da izleme fırsatı bulacaklar.

Prof. Dr. Zaim düzenlenen panelle anıldı
Prof. Dr. Sabahaddin Zaim, İstanbul İktisatçılar Derneği'nin düzenlediği panelle anıldı. Topkapı Eresin Otel'deki panelde konuşan Prof. Dr. Nevzat Yalçıntaş ise İslam Kalkınma Bankası'nın kurulmasında Zaim'in rolü bulunduğunu kaydederek, "İslam Kalkınma Bankası'na kurucu üye olmamızla Türkiye'nin petrol ithalatında problemi kalmadı" dedi. "Hocaların hocası" olarak tanınan Prof. Dr. Sabahaddin Zaim 10 Aralık 2007 tarihinde vefat etmişti.

Dolandırıcılık operasyonu: 5 kişi yakalandı
Şişli'de, internet yoluyla çeşitli bankaların müşteri hesaplarına girerek, kendi hesaplarına para aktardıkları öne sürülen 5 kişi gözaltına alındı. Bazı banka müşterilerinin hesaplarından usulsüz şekilde para çekildiği yönündeki ihbarı değerlendiren polis, Okmeydanı'ndaki Perpa İş Merkezi'ne operasyon düzenledi. Operasyonda, yaklaşık 50 bin YTL'yi kendi hesaplarına aktardıkları belirtilen Mustafa K., kardeşi Ergül K. ile Bayram Ç., Ahmet S. ve Adem E. yakalandı.