kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 23 Şubat 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
ABD'li aktrist Demi Moore da özel uçağı ile Dalaman'dan Türkiye'ye giriş yapmıştı.

Dalaman'da Murdoch'a Gates'e özel terminal

Hacer GEMİCİ EKONOMİ
Demi Moore, Murdoch gibi isimlerin Türkiye'ye giriş yaptığı Dalaman'da özel CIP terminali kuruluyor. Amaç yılda 1000'in üzerinde özel uçağa özel hizmet vermek..
Antalya 7 milyon turisti ağırlarken, yılda 3 milyona yakın turist ile yetinmek zorunda kalan Muğla, hedef pazar olarak gördüğü İngiltere, Rusya ve Ukrayna'da arka arkaya atağa kalktı. Hafta içinde Muğla Valisi Lütfi Yiğenoğlu, Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürü Özgür Eraslan, ATM Dış Hatlar Terminali Genel Müdürü Hamdi Güvenç'in de katılımı ile Ukrayna'ya giden heyet ilk adımı atmış oldu.

LİMUZİNDEN YATA TRANSFER
Bu tanıtım turunda ağabeylik rolünü üstlenen ATM'nin Genel Müdürü Güvenç, dünyanın önde gelen zenginlerinin bölgeyi kendine mesken tuttuğunu söyledi. Güvenç, "Ünlü aktrist Demi Moore, medya devi Rupert Murdoch, Ürdün Prensi El Hasan bin Talat, Rus milyarder Roman Abramoviç gibi isimler sık sık bizim havaalanımıza özel uçakları ile gelerek oradan yatlarına geçiyor. Geçen yıl havalimanımıza 1050 tane özel uçak indi. Dalaman'da milyarderler için özel terminal kuruyoruz. Onları içkilerini yudumlarken pasaport işlemleri tamamlanacak ve limuzinler ile yatlarına ulaştırılacak" dedi.