kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 23 Şubat 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Carrefour'da sihirli günler başlıyor

Yeni Haber
Dünyanın en büyük hipermarket zincirlerinden Carrefoursa Bursa'da yepyeni ve çok eğlenceli bir kampanya başlatıyor.

Tüketicilere yönelik hazırladığı avantaj kampanyalarıyla ilgi odağı olan Carrefoursa, bu kez de sihirli jetonlar kampanyasıyla ses getirmeye hazırlanıyor.

Carrefour, müşterileri için gıda, bazaar, tekstil ve elektronik kampanya ürünlerinden satın aldıkça alışveriş çeki kazanma esasına dayanan bu kampanya, tüketicilere eğlenceli bir oyun gibi sunuluyor.

Bursa Carrefoursa Hipermarket Müdürü Murat Etçi, Bursalılar için alışverişi keyife dönüştüren yeni bir dönemi başlattıklarını belirterek, "Yeni kampanyamızda gıda, bazaar, tekstil gibi kampanya ürünlerinden 5 YTL ve katları üzerinde alışveriş yapan müşterilerimiz 1 adet sihirli jeton , elektronik kampanya ürünlerinde 10 YTL ve katları üzeri alışveriş yapan müşterilerimiz de 1 adet sihirli jeton, bu alışverişi bonuscard'la gerçekleştirdiklerinde 2 adet sihirli jeton kazanacak.

Mağazamıza yerleştirdiğimiz şans makinelerine, müşterilerimiz yaptıkları alışveriş karşılığı aldıkları jetonları atarak, anında hediye kazanma şansı yakalayacak. Müşterimiz kazandığı takdirde, şans makinesinde kazandığı hediye çekinin ışığı yanacak. Makinenin fiş olarak verdiği bu çekler 5 YTL, 10 YTL veya 20 YTL'lik hediye çeklerinden oluşuyor. Ayrıca yapacağımız çekilişle 10 kişi bin YTL, 1 kişi 5 bin YTL ve 1 kişi de 10 bin YTL'lik alışveriş çeki kazanma şansına sahip olacak." diye konuştu.

Kampanyanın 28 şubat ile 02 nisan 2008 tarihleri arasında gerçekleştireceğini kaydeden Etçi, Bursa olarak tüketici odaklı kampanyaları bundan sonraki dönemde de sürdüreceklerini sözlerine ekledi.

CİHAN